dilluns, 16 de març del 2009

Demà tots a l'entrenament.

Per afrontar amb garanties el proper partit a casa contra l'Angulària caldrà la implicació de tots. Per això, aquesta setmana més que mai recordar els horaris dels entrenaments; com sempre demà dimarts i el proper divendres a partir de les 21:00 hores al municipal.

Que no falti ningú!

Pd: aJuan m'ha comentat en primicia que i haurà fins i tot pilotes noves... i malabars per a totes les edats... ;)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Mª; no cal que us entreneu massa, per guanyar-nos, amb poc ni ha prou, estem molt fluixos i mancats d'efectius; a més teniu el risc de lesionar-vos, jo, de vosaltres, aquesta setmana, solament faria cassola i prou.
Ens fotreu una repassada que no aixecarem el cap; de totes maneres, si us pot ajudar a pujar de categoria, no em sabrá tant greu i ho dono per bó.
Ens veiem diumenge.

Felip ha dit...

Bones

Jo venia a donar animis a tots perque vinguessim a entenar però el Ramon ens ho ha pintat molt fàcil. Esperem que tingui rao. Tot i que nosaltres hem de treballar per arribar a tope al diumenge i fer realitat el repas que diu que els hi farem avans de jugar.
Ramon crec que ho estàs exagerant massa la vostra situació. No crec que n'hi hagi per tant!!
Per tant avui tothom a entrenar!!

Salut i força

jm ha dit...

Bones Ramon!

No m'en fio un pel dels teus comentaris ;) jeje, ahir vam entrenar força i esperem tornar-hi divendres i fer "el pleno", tot i així, m'animo a la cassola i a veure si la junta t'agafa la idea.

Serà un partit molt ajustat, ja ho veuràs.

Una abraçada i us esperem diumenge.

Felip ha dit...

Eis bep!! Ara que dius de la cassola, aprofitant que fa aquest bon temps i que no hi ha pronostic de que canivii la cosa, podriem fer una cassola el dissabte per dinar. El Joan fa dies que diu que la junta ens deu una cassola. Que millor moment per fer-la que ara!!! Anirà de lux per motivar-nos pel partit contra l'Angularia. A veure si puc fer arribar la iniciativa al presi avui mateix, o almenys a algun membre de la junta per motivar el tema!!
Per cert bep, avui és dijous, espero que et passis pel rulla a la nit i ho podem parlar!!

Salut i força