dimarts, 3 de març del 2009

Derrota inmerescuda: Barbens 2 - 1 Bellvís

El conjunt bellvisenc va encaixar una derrota inmerescuda en el seu desplaçament al camp del Barbens el passat diumenge dia 1 de Març.

Els homes de Tiburci i Batalla, que es presentaven al partit amb la moral força alta i amb moltes ganes de guanyar, van començar força adormits el match i el Barbens va ser el primer d'arribar a la porteria contraria, tot i que amb poc encert. A partir del quart d'hora de joc, el Bellvís va estirar les seves línies i poc a poc, va portar el perill envers l'àrea local.

Fruit del seu domini, els blaugrana van inaugurar el marcador, i Marià va ser l'afortunat d'estrenar els nous escuts que l'equip lluïa a les camisetes. Amb el 0-1 i amb la sensació que els tres punts podien viatjar fins a Bellvís es va arribar al descans.

A la represa, el Barbens va portar el ritme del partit, tot i que el Bellvís no va perdre la cara en cap moment. En una falta innecessària, el desencert visitant va facilitat al Barbens establir la igualada quan es portaven jugats uns 20 minuts de la segona meitat.

Tot i l'empat, el Bellvís va tirar endavant i van arribar els seus millors minuts. Les ocasions van arribar i el Barbens va cometre finalment un clar penalty en una jugada en que David es va plantar sol davant el porter.

Aquesta vegada la sort va girar l'esquena al Bellvís i Antonio, l'especialista de l'equip, va errar el llençament. Aquest punt d'inflexió va sortir molt car a l'equip blaugrana ja que en la següent jugada el Barbens va marcar el 2-1, que ja seria definitiu.

Així doncs, mal resultat el que ha aconseguit el Bellvís aquest cap de setmana. Ara només resta intentar guanyar a casa el Bell-lloc, en un nou derby, el proper diumenge al municipal.