diumenge, 17 de maig del 2009

Trist final a una brillant temporada: Térmens 4 - 1 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va sortir derrotat el passat diumenge del municipal de Térmens per un marcador de 4 gols a 1, que fou excessiu vist el que va passar damunt el terreny de joc.

L'allau de contradiccions pel que fa al nombre del clubs amb possibilitats d'ascendir de Tercera a Segona Territorial, feia creure els jugadors Bellvisencs que l'ascens era possible, i amb mentalitat guanyadora i amb l'afició fidel que es va desplaçar en massa al poble veí, van buscar la victòria en tot moment.

Tot i així, el partit va complir les expectatives, i va ser disputat des del primer minut, amb ocasions per les dues bandes i domini altern per als dos equips. Tot i així, les més clares durant la primera part van caure de la banda del Bellvís, que no va tenir la sort de cara, i es va veure mancat de definició.

Una de les jugades determinants del match va arribar quan ja es fregava el minut 45 de partit. El Bellvís en una gran combinació, arriba a l'àrea contrària, i Civit, marca d'un fort xut el primer gol visitant. De forma incomprensible però, l'àrbitre va anul·lar el gol visitant.

A la represa, el Bellvís jugava contra 10, ja que un jugador local va ser expulsat per increpar-se mútuament amb el públic present al camp. Tot i així, la superioritat dels bellvisencs no es va notar, i van jugar el segon període molt nerviosos.

Fruit del desencert visitant, el Térmens va avançar-se en el marcador. Fou en una jugada afortunada, ja que un remat de cap des de fora de l'àrea, va agafar Pau a contrapeu i va entrar per tot l'escaire.

A partir del primer gol, el Bellvís va estirar les línies, i va apropar-se amb perill a la porteria local. En un córner, Ivan empatava el partit per als bellvisencs, però de nou, el gol fou anul·lat, aquest cop, per una presumpta falta al porter. Els ànims dels jugadors de Bellvís i del seu públic estàven ja calents, i van arribar al punt culminant quan el Térmens va marcar el segon, en una jugada on la defensa va demanar fora de joc.

Les protestes per impedir que aquest segon gol pugés al marcador, van acabar amb Juanca expulsat pel Bellvís i el partit igualat a 10 jugadors de camp per banda.

Tot i així, l'equip de Tiburci i Batalla no es va rendir, i en un penal comés sobre Antonio que va transformar Olivié, va sembrar el dubte a l'equip local.

Però de nou, la mala fortuna es va aliar amb el Bellvís. En la jugada següent, el Térmens marcava el tercer que va provocar la desmotivació en les files bellvisenques. Encara hi va haver temps per un quart gol, que destrossava els ànims de l'esquadra blanc-i-verda.

Així doncs, partit nefast en tots els aspectes, però que no ha d'enfosquir la gran temporada del Bellvís, que ha resorgit de les seves cendres, i que ha fet una segona volta per enmarcar, quedant molt a prop de les posicions d'ascens.

Agraïr des d'aquí a tota l'afició el seu suport durant tot l'any de forma fidel, disculpar-nos per no haver estat a l'altura aquesta darrera jornada, on vam viure un dels partits més emocionants que recordem, amb un camp contrari ple d'aficionats i aficionades de Bellvís.

Gràcies de forma sincera, de part de tot el Club de Futbol Bellvís.

2 comentaris:

Felip ha dit...

Felicitar a tot l'equip per la temporada realitzada. Llàstima que al final no hem aconseguit el nostre objectiu per poc. L'any que ve serà!! Ara falta fer un soparet de final de temporada i a veure si juguem aquell triangular a Anglesola.
Agrair l'esforç a tots els components de l'equp. Especialment al nostre president (Que és el millor del mon!!) i a la nostra aficiò (Que és única!!).
Capi t'animo a intentar a fer la crònica del Termens i tu també ets un crack, sobretot de la xarxa!!
Salut i Força!!

Ivan ha dit...

Que s' entrena avui o que?