dilluns, 31 d’agost del 2009

Nova victòria de pretemporada; CF Bellvís 4 - 2 CF Sudanell

En una nova tarda ben calurosa al municipal, i després d'un estiu força mogut pel forçat canvi de grup del Club de Futbol Bellvís, l'equip d'Àngel es presentava enguany davant la seva afició contra el C.F. Sudanell, de 2ª regional.

El Bellvís, que enguany compta amb noves incorporacions i amb la mateixa i·lusió de sempre, va mostrar-se superior en tot moment al seu rival, i va deixar el partit vist per sentència ja en la primera part, quan marxava al descans amb un més que contundent tres a zero.

En els primers compassos, el Bellvís va intentar crear joc, però tot i l'extens treball de Manyo i Antonio al mig centre, el joc no va ser del tot fluïd. Tot i així, en una bona jugada per banda de David, el Bellvís va trencar la defensa visitant i Rubén va establir el 1-0 després de rebre la pilota en una posició inmillorable.

Juanca, que es reincoporava de nou a l'equip després d'unes merescudes vacances, va marcar el 2-0 on va deixar ben palès la seva classe després de superar el porter rival en un u contra u.

Finalment, fou Marià qui va pentinar desde la frontal de l'àrea gran una bona centrada de Carlos, dins la porteria contraria, deixant el partir solucionat al voltant del minut 40 del primer temps. Pau, com sempre, va defensar el seu marc amb encert i no es va veure inquietat en cap ocasió.

A la segona, el partit es va equilibrar força. El Bellvís, amb molts jugadors, va realitzar nombrosos canvis i el ritme de joc va baixar força. Tot i així, els blaugrana van tenir encara moltes ocasions per ampliar el marcador i només el poc encert dels seus jugadors va impedir que el resultat fos encara més ampli.

El Sudanell va aprofitar el relax local per marcar un gol que feia justícia a la seva millora, però Olivié, va tallar d'arrel les aspiracions visitants amb un servei de lliure directe que va entrar pel mateix escaire.

A partir d'aquí, molt poc futbol per part dels dos equips, i únicament destacar el segon gol visitant a falta de poc temps per acabar el match.

Així doncs, bones vibracions al municipal, que presentava una molt bona entrada, en la segona victòria de l'equip en aquesta pretemporada.


Pd.: disculpes a tots els aficionats/es de la web per l'absència d'activitat en aquests darrers dies. L'espera però, ha valgut la pena! ;)

1 comentari:

Felip ha dit...

Bonesss!!!

Primer de tot felicitar al nostre capi per la crònica feta. Crec que reflexa molt bé el que va passar el diumenge al municipal JS.
Després felicitar l'equip pel treball que està fent durant aquesta pretemporada. Sembla que nem millorant mica en mica i que arrivarem al principi de lliga amb molt bon nivell tant físic com tactic. Des de aquí animar a tothom perquè es continui treballant i millorant.
Finalment donar suport a tots els lesionats/tocats perquè ens puguem incorporar a l'equip el més aviat possible.

Salut i Força!!