dijous, 15 d’octubre del 2009

Derrota per aprendre: Juncosa 4 - 2 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va encaixar un sever correctiu en la primera derrota de la temporada, amb un clar marcador de 4-2 favorable al Juncosa de les Garrigues.

L'equip Bellvisenc no va saber controlar el partit quan ho tenia tot a favor per emportar-se els tres punts, i va pagar la seva poca ambició i el seu nerviosisme, amb una derrota contundent.

El match no podia començar millor per als homes d'Àngel, que van sortir concentrats al camp i en només deu minuts van marcar els dos primers gols. Civit va ser l'artífex de les dues dianes que deixaven el marcador amb un bon resultat de 0-2 per als visitants. Semblava que el partit havia de ser força plàcid, però res més lluny de la realitat.

En la seva primera aproximació, un servei de falta des del mig del camp, el Juncosa va aconseguir el seu primer gol. Els jugadors del Bellvís, en cap moment van ser capaços d'asserenar-se i aconseguir la tranquilitat necessària per afrontar el partit amb garanties, i això els va condemnar.

Massa nervis, protestes a l'àrbitre i alguna jugada absurda, van acabar per treure l'equip del partit. Carlos va ser expulsat quan encara no es portava mitja hora de partit en veure la segona groga per una entrada innecessària.

I quan ja s'enfilava la mitja part, el Juncosa va aconseguir l'empat. En una llençament des de la banda, van aconseguir ficar la pilota dins la porteria de Marià després d'aprofitar la passivitat de la defensa del Bellvís.

Amb el marcador en taules, els dos equips van retirar-se cap als vestidors.

Durant el segon periode, el Bellvís va sortir una mica més "enxufat" tot i jugar amb inferioritat, i a pilota parada, va portar força inquietud a l'àrea rival. Tot i així, el partit continuava sent trabat i ni uns ni altres portaven el pes de l'encontre.

Una vegada més, va ser el Juncosa qui va fer una millor lectura de les circumstàncies, i en un còrner, provocat en una de les incontables jugades de pilota llarga dels locals, van marcar el 3-2 que culminava la remontada.

El Bellvís, sense moral i sense rumb, no va ser capaç en cap moment d'aixecar la situació, i encara va encaixar un quart gol quan faltaven pocs instants per acabar el partit. Va ser de nou en una centrada des de la banda, cosa que confirma el nefast encert de la defensa Bellvisenca durant tot el partit.

Derrota dura, i derrota que ha de fer reflexionar l'equip i cadascún dels jugadors de cara als aspectes a millorar a nivell grupal i individual.

El próxim compromís és el diumenge vinent, al municipal, davant l'Alguaire, equip amb necessitat de victòries que sens dubte vindrà a Bellvís amb la intenció de treure quelcom positiu.

4 comentaris:

mr_makel ha dit...

ja feia dies que l'esperava la crònica!
vau notar masa la baixa del Felip...xD
En serio, ja sé que es un camp on no es pot jugar a res.

Sort aquest diumenge contra l'Alguaire!

Felip ha dit...

Bones gent!!

Primer de tot dir que val més tard que mai!! Ja ser que quan perdem li costa molt més trobar un moment per fer la crònica al nostre capi. Però ell no falla mai!!
Seguidament dir a l'eskarp que no crec que perdessin perquè faltava jo. Tenim un equip molt compensat on les baixes no crec que es notin massa.
Per acavar animar a l'equip, aquest finde tenim un partit difícil a casa contra l'alguire i peti el que peti hem de guanyar!! jo intentaré jugar, però la desició final serà del mister.

Salut i Força

sílvia ha dit...

De tot se’n aprèn, i amb partits com el passat segurament surts amb una sensació del camp que no has fet tot el que podies o simplement que no has jugat com has volgut jugar. Així que molta sort per als pròxims partits, que jugueu molt bé si feu el vostre joc.

Ànims

jm ha dit...

home, quan guanyem hi ha més ganes de fer la crònica, però ja sabeu que al final sempre cau...

ànims equip, no defallim!