diumenge, 4 d’octubre del 2009

Estrena al municipal: Bellvís 3 - 1 Les



De nou bon partit del Bellvís en la seva estrena a la lliga a casa davant d'un rival vingut de la Val d'Aran, la A.F. Les. El Club de Futbol Bellvís va plantejar el match sabedor que era imprescindible guanyar per consolidar-se a les posicions capdavanteres.

Així doncs, l'esquadra d'Àngel va mostrar-se d'allò més concentrada durant tot el partit i podem assegurar, que fins i tot els jugadors de la banqueta (7 en total!) van viure el partit amb la mateixa intensitat que els titulars.

L'encontre va tenir diverses fases de joc. El Bellvís va sortir un pèl més fort que el Les, i fruit d'això va obtenir un cert domini, tot i que sense concretar el perill. A partir del primer quart d'hora, els Aranesos van dominar els blaugrana, i el migcampisme va ser la tònica dominant.

Tot i així, a falta d'un quart d'hora per acabar la primera part, els locals van espolsar-se el domini visitant i van estirar les línies. Civit i Ruben van tenir un parell d'ocasions molt clares per avançar el Bellvís, però va ser finalment Felip, qui després d'una jugada d'estratègia, allotjava la pilota dins la xarxa visitant i treia així els nervis del Bellvís, que esperava amb ànsia el primer.

Civit, va firmar amb una impressionant empalada des de la frontal de l'àrea el 2-0 que deixava el partit molt favorable al Bellvís, just quan el conòmetre fregava el minut 45 de la primera.

Lògica alegria dels Bellvisencs, que enfilaven el camí dels vestidors sabedors que la victòria no és podia escapar.

A la segona part, força domini del Bellvís, que tot i així, haurà de millorar en el referent a remat a porta, ja que són excessives les ocasions que l'equip ha de crear per marcar un gol.

El Les, va marcar un gran gol una una jugada de tiralínies. Una gran centrada des de la banda esquerra, era rematada des de l'interior de la petita per un davanter visitant, ocasió que establia el 2-1 en l'electrònic i que donava emoció al partit i nervis als locals.

Tot i així, el gol visitant no va ser suficient i el Bellvís va continuar disposant de més ocasions per a marcar. Finalment, va ser de nou Civit, bigolejador ahir, qui amb una bona jugada va marcar el 3-1 que ja seria definitiu.

Així doncs, 6 punts per als Bellvisencs que segueixen a la part més alta de la taula.

Diumenge vinent, difícil partit al camp del Juncosa, un rival que de ben segur, no tindrà res a veure al de la pretemporada.

3 comentaris:

Ivan ha dit...

3 puntents més i cada vegada nem jugant un puntet millor. La cosa pinta be, però s' ha de seguir igual.

Ramon ha dit...

Enhorabona Bep, d'aquí a dalt ja no us en treu ningú.
Nosaltres un altre empat, no acavem d'arrodonir. A veure diumenge.... al menys no n'hem perdut cap.

Felip ha dit...

Bones de nou!!

Felicitar a l'equip per la victòria i sobretot pel gran treball realitzat. No va ser un partit fàcil i ens ho vam currar molt. Espero que el treball continui incrementat-se per poder aconseguir un nivell que no ens pugui guanyar ningú.
Bep felicitats per la crònica altre cop. Ho estàs brodant això!!!jejjeje.
Ens veiem divendres a entrenar i desprès a sopar!!

Salut i Força!!