dilluns, 2 de novembre del 2009

Derrota amb orgull: UE Lleida "B" 3 - 2 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va perdre el passat dissabte en la seva visita al municipal de Gardeny a Lleida, en el partit que el va enfrontar a la Unió Esportiva LLeida "B".

El filial del Lleida, va demostrar el seu potencial, sobretot a nivell físic i efectiu de cara a porta, i va certificar que serà un equip que amb tota probabilitat aconseguirà l'ascens a 2ª Territorial la present temporada.

El Bellvís, que va sortir sempre a pel partit, va mostrar la seva millor cara, i si no va treure res de positiu en el match, va ser únicament fruit de la mala fortuna.

En una primera part molt seriosa dels homes d'Àngel, els dos equips van sortir molt forts decidits a ser els primers a perforar la porteria rival. El Lleida envestia amb força la defensa blaugrana però una vegada i una altra els ràpids atacs blaus eren defensats per l'equip Bellvisenc.

Transcorreguts els primers compassos del partit, el Bellvís va anar avançant les seves línies i progressivament va guanyar espais a l'equip local. En un ràpid contraatac, Civit va marcar el 0-1 quan s'arribava al quart d'hora de joc. Èxtasi a l'equip visitant i celebració eufòrica de tot l'equip.

El millor però encara havia d'arribar. Els jugadors Bellvisencs seguien tractant de tu a tu a un rival en principi superior i aspiraven a aconseguir el control de la pilota. En una brillant jugada per la banda dreta, després de diverses combinacions, la pilota va arribar a Civit de nou, escorada a l'esquerra de l'àrea gran, i ell mateix, amb un potent xut creuat, feia el 0-2 que embogia l'equip de Bellvís i la seva afició.

Però el que són les coses. Aquesta vegada la poca fortuna no va estar del costat del Bellvís i el Lleida va marcar en la primera "aproximació" que va tenir. Una centrada des de la banda dreta, va sortir enverinada després de contactar amb la ràpida gespa de Gardeny i Pau no va poder reaccionar. 1-2 en el pitjor moment i un gol que donava ales als lleidatans que el que necessitava el Bellvís era arribar a la mitja part sense gols en contra.

El Lleida, va tenir de nou la fortuna com a aliada, i encara més després de que el Bellvís patís la lesió de Carlos, fet que deixava força mermada la defensa visitant.

En una falta lateral tir lliure indirecte, -falta inexistent ja que hi havia falta prèvia-, la pilota es passeja per dins l'àrea del Bellvís i acaba estavellant-se al pal i entra. Els jugadors del Bellvís van reclamar-li a l'àrbitre que ningú no havia impulsat la pilota, però no hi va haver cap rectificació de cap tipus i el 2-2 va pujar al marcador.

Eren els millors minuts del Lleida i el Bellvís patia força per mantenir la porteria fora de perill.

Amb el marcador en empat es va arribar a la fi del primer temps.

A la segona part, i amb el marcador en empat, el Bellvís va sortir conscient de la importància d'aguantar el marcador en empat i sabedor que calia aprofitar les ocasions.

Com en el primer temps, els primers deu minuts el Lleida va tenir el domini de la pilota, i es va apropar a la porteria de Pau, tot i que no va crear gaire perill. A partir del primer quart d'hora, la possessió de l'esfèrica es va equilibrar i el Bellvís va passar a crear perill.

Les ocasions arribaven, però no es van materialitzar. Per contra, en l'únic error de la defensa local, i sortint d'una posició més que dubtosa, el davanter centre del Lleida no va fallar en la primera ocasió que va tenir de marcar el tercer.

El partit es posava 3-2 a falta de pocs minuts per acabar quan semblava que els dos equips ja donaven per bo l'empat.

A partir d'aquell moment, el Bellvís va buscar a la desesperada marcar el gol de l'empat i va acabar jugant amb 3 defenses però no va donar resultat. Marià va tenir a les seves botes una de les darreres opcions però la seva "bolea" va sortir fora per molt poc.

Així doncs, derrota del Bellvís en el millor partit de la temporada, en un xoc elèctric.

Tot i la derrota, els jugadors Bellvisencs van sortir satisfets del camp de Gardeny, sabedors que jugant a aquest nivell, pocs equips podran superar l'esquadra blaugrana en la present temporada.

2 comentaris:

Felip ha dit...

Hola a tothom,

Primer de tot felicitar al Bep per la crònica. Tot i l'error de dir que el lleida va tenir 3 ocasions. Jo en vaig veure alguna més, sobretot a la setona part.
Tot i això, el lleida no va ser un just guanyador. Tot i jugar amb 12 sobre el terreny de joc, no van ser superiors al Bellvís. Nosaltres vam treballar més i millor. El Lleida lúnic que va fer més que nosaltres es passejar la seva xuleria i prepotència pel terreny de joc. Prou poden jugant 12 cada partit!!!
Sincerament els desitjo el pitjor per tota la temporada. Es un equip molt repelent. Llàstima que des de la federació per real decret s'ha decidit que pujaran ells. Veien com funciona el futbol base de la UE Lledia. Han perdut un simpatitzant. El futbol es per fer joc net, no per xulejar amb prepotència i a sobre amb mamoneo.
Animo a tot l'equip a continuar treballant igual, ja que si juguem així farem molt bon paper en aquesta lliga.
Ara a concentrar-nos per rebre l'Esterri.
Salut i Força.

sílvia ha dit...

felip, m'ha agradat molt el teu comentari, et surt del cor les paraules!!