dimarts, 23 de febrer del 2010

Consolidant-nos: Alguaire 0 - 2 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís ha aconseguit una nova victòria fora del seu camp, guanyant a domicili un rival complicat com és el C.E. Alguaire, per zero gols a dos.

El partit però, no ha començat massa bé per als interessos dels blaugrana, ja que, dubitatius en defensa, no han fet circular la pilota amb fluïdesa, i han permès a l'equip local crear ocasions de perill.

L'Alguaire es podria haver avançat en el marcador si hagués tingut una mica més de fortuna, però en la seva primera arribada per banda esquerra, el davanter local xuta fora per poc, i en la seva segona arribada, Pau és massa gran per permetre que la pilota entri.

La baixada física de l'Alguaire, va arribar aproximadament a la mitja hora de joc, i a partir d'aquí, el Bellvís va començar a dominar el partit. Antonio, va disposar de l'ocasió més clara per als visitants, rematant una boníssima centrada d'Ivan al pal.

Amb el 0-0 inicial, es va arribar al descans. Els visitants, més tranquils que en altres ocasions, semblava que no patien en excés per la victòria, però res més lluny de la realitat. La segona part fou francament millor que la primera, i al mateix temps que es reduïen les arribades de l'Alguaire, augmentaven les del Bellvís.

Antonio, va avisar ben aviat amb un xut amb l'esquerra que va sortir fora per poc, i finalment va ser Civit, qui amb un bon xut des de fora de l'àrea, va marcar el primer. L'Alguaire no va abaixar però els braços fins al segon gol, obra de Juan Carlos, qui va culminar un clar penal comés sobre Ivan.

Els canvis van aportar frescor al Bellvís, i el retorn de Kiko, va significar que els Bellvisencs milloressin en la sortida de pilota.

Ell mateix, podria haver marcat el tercer, però un altre cop, entre el porter i el pal, van refusar la pilota a córner. Sense patir doncs, els minuts van anar passant i el Bellvís va endur-se de forma merescuda els tres punts d'Alguaire.

Ara doncs, toca pensar en el proper partit, un dificilíssim desplaçament al camp de l'Almacelles, únic camp on l'intractable líder s'ha deixat punts.


4 comentaris:

Sílvia ha dit...

Felicitats per la crònica i he de felicitar a l’equip per aquest principi d’any 2010 i la temporada, amb un partit menys només esteu a 3 punts del segon, és a dir una victòria. A més a més tot s’ha de dir que compliu tant a casa com a fora. Un partit important serà contra el Lleida, tant pels punts com per l’orgull, només queda un cap de setmana i com a bona aficionada crec que heu de fer una bona campanya perquè hi hagi gran presencia de públic, si alguna cosa vaig observar era que no tenien escrúpols alhora de enfrontar-se a l’afició, així que des d’aquí faig crida perquè vingui com + gent millor.

Ànims i l’unió fa la força

PS: també enhorabona per recuperar tant al kiko que va jugar com al gàrcia que va escalfar.

Felip ha dit...

Felicitr al Bepmaster per la super crònica!! Només has comés un petit error. El penal el va probocara l'ivan i no el civit. Però weno... La resta, perfecte!!!
Felicitar també a l'equi i animar des de aquí que les ganes continuin i demà tothom vagi a entrenar. Anims a tots que anem pel bon camí!!
Molt content per incorporar 2 nous jugadors a l'equip. Weno... El Garcia... Va, no diré res perquè sino desprès s'emprenya. :p (amb carinyo eh cia!!).
Animar a l'afició més fidel a que no ens deixin de seguir i aveure si s'anima algú mes!! Que mia fa nosa.
Salut i Força

jm ha dit...

arregla't!

merci xato, és que aquesta memòria...! i merci a l'afició fidel, que ens acompanya sempre! ;)

you'll never walk alone!

naves91 ha dit...

Hem de seguir així!!!!
PD: Molt bons els 3 o 4 links k has ficat Carné ajaj