dilluns, 6 de setembre del 2010

Partit d'anada i tornada davant l'EFAC-B.

El Club de Futbol Bellvís ha finalitzat la pre-temporada aquest passat diumenge, vencent a casa l'EFAC Almacelles "B" per un clar 2-0.

Els Bellvisencs i els Almacellencs, han jugat dos partits en la darrera setmana, el primer dissabte 28 d'Agost a la població del Segrià, que va acabar amb el marcador d'empat a un gol, marcant Bakary pels del Pla d'Urgell.

El segon partit, ha estat el disputat aquest passat diumenge 5 de Setembre al municipal Joan Solé davant una nombrosa presència d'afeccionats, iniciant també la campanya de captació de socis per aquesta nova temporada al grup 14è de la Segona Territorial.

El Bellvís comptava amb més de 20 efectius, fet que li va permetre jugar amb pràcticament dos blocs durant la primera i segona part del match. Durant el segon període, van arribar els gols de l'equip blaugrana. Primer Civit, després d'una gran jugada de Bakary i finalment Marià, qui va afusellar el porter visitant en una gran jugada personal, van segellar la victòria local.

Bones sensacions d'un Bellvís, que no ha perdut en aquesta breu pre-temporada, i que ja espera el seu debut a la lliga, el proper dissabte 11, dia de la diada, al difícil camp del Ribera d'Ondara.