dilluns, 27 de setembre del 2010

Tercera jornada i victòria per la mínima: CF Bellvís 1 - 0 La Fuliola.


Primer partit a casa de la temporada del Club de Futbol Bellvís i primera victòria. En l'estrena de les noves equipacions, patrocinades per Transports Pascual, es va veure un partit dur, de domini altern, i amb un equip rival, la Fuliola, que en tot moment va donar mostres de ser un bon equip, ordenat i amb criteri.

L'equip d'Àngel, va tenir aquell encert que a voltes fa falta per iniciar bé els partits, i al minut 10, ja va marcar el primer gol. Fou una curta jugada per banda dreta, on Ionutz fa un desplaçament llarg, la pilota arriba a Civit, que dintre l'àrea, retalla i amb l'esquerra marca d'un fort xut.

Els minuts propers, van ser de domini altern, amb força migcampisme i imprecisions per les dues bandes. En els darrers minuts de la primera part, la Fuliola va portar el pes del partit, però sense dur massa perill a la porteria defensada per Pau.

Durant el segon període, inici dubitatiu del Bellvís, que no s'acabava d'espolsar el domini visitant del damunt. Tot i així, els Bellvisencs es defensaven amb coratge i lluitaven per mantenir la porteria a zero. El partit era d'anada i vinguda i en qualsevol contra, els blaugrana podrien haver ampliat el marcador, però no van estar encertats de cara a porta i l'àrbitre va tallar nombroses jugades de perill per fora de joc.

En els minuts finals, importants estocades de la Fuliola, que va disposar d'una ocasió molt clara que la defensa del Bellvís va treure sota pals.

Al final, victòria per la mínima en un gran partit dels dos equips. Ara, a esperar el proper diumenge, on l'equip es desplaça al sempre difícil camp del Gerb.