dilluns, 11 d’octubre del 2010

Victòria en un bon partit: CF Bellvís 3 - 2 CF Arbeca

Segurament el millor partit que ha fins a la data el Bellvís al municipal, jugant un gran futbol i oferint als nombrosos afeccionats i afeccionades que es van citar al municipal, un gran espectacle de gols i entrega.

Va començar molt bé el Bellvís, tocant en profunditat i arribant amb perill a la porteria de l'equip de les Garrigues.

Després d'arribar en un parell d'ocasions i no definir, finalment Lluís, amb un gran gol per damunt del porter visitant, va avançar els Bellvisencs.

El primer donava tranquil·litat als blaugrana, que tenien ganes de deixar el partit sentenciat abans del descans. Tot i així, no van arribar més gols, i amb un gol a zero a l'electrònic, es va arribar a la fi del primer temps.

La segona part, fou elèctrica, amb un Bellvís llençat a l'atac i un Bakary rapidíssim, que va trencar en nombroses ocasions la defensa visitant. Primer va establir el dos a zero mitjançant una pilota llarga en que es va anticipar a la sortida del porter. Després va crear tot sol una gran jugada individual per banda dreta, centrant a Lluís, que definint amb molta sang freda, va marcar el tercer.

Semblava doncs que no hi hauria patiment per al Bellvís, però l'entrada de tots els canvis en l'equip local, i la baixada d'intensitat, van provocar que l'Arbeca arribés cada cop amb més perill a l'àrea de Pau.

En els minuts finals, els visitants van marcar dos gols ràpids que van donar emoció al partit i angoixa al públic local, però amb el 3-2 al marcador, l'àrbitre va donar el partit per acabat.

Victòria del Bellvís, i tres punts més per a continuar pensant en la permanència.