dilluns, 17 de gener del 2011

Derrota excessiva a Ponts: CF Ponts 4 - 2 CF Bellvís

Tal com heu pogut llegir al nostre Twitter, el Club de Futbol Bellvís va sofrir ahir diumenge una contundent derrota a Ponts, en perdre contra l'equip de la Noguera per un clar 4-2.

Els homes d'Àngel, van sortir adormits al terreny de joc, i això ho va aprofitar el conjunt local per avançar-se ben aviat en el marcador. Fou en una jugada desconcertant del Bellvís, que el Ponts va aprofitar per marcar des de l'àrea petita. Era el 1-0 quan el partit tot just s'iniciava.

Poc a poc, el Bellvís va anar-se posicionant sobre el terreny de joc, però en una altra contra, el Ponts va marcar el 2-0 que posava les coses molt difícils per als blaugrana.

Però enguany, sembla que l'equip no perd mai l'esperança, i en una de les poques jugades atacants del Bellvís, pentina Marià i Civit, molt atent dins l'àrea gran, afusella el porter local establint el 2 - 1 gairebé al límit del temps.

La il·lusió va durar molt poc, ja que només un minut després, en una badada monumental de la defensa del Bellvís, el Ponts, amb una pilota llarga que aparentment portava poc perill, va marcar el tercer que truncava qualsevol esperança de remuntada.

La segona part, va començar força més animada, i amb un Bellvís més posat en el partit. Ben aviat, Kiko, establia amb un gran llançament de falta el 3-2, que tornava a posar contra les cordes el Ponts, i que feia somiar el Bellvís amb un possible empat.

L'equip d'Àngel ho va intentar, una vegada i una altra sense abaixar els braços, però finalment, el Ponts va marcar el 4t gol, quan mancaven poc més de 10 minuts per a la finalització del partit.

En els instants finals, poca intensitat pels dos equips, que ja només esperaven el xiulet del col·legiat.

Nova derrota del Bellvís fora de casa, que haurà de treballar força per guanya el seu proper rival, el Ribera d'Ondara, diumenge vinent al municipal.