diumenge, 23 de gener del 2011

Important victòria a casa: Bellvís 1 - 0 Ribera d'Ondara

Imatge Gentilesa de Total Camisetas
El Club de Futbol Bellvís va aconseguir ahir una important victòria contra el FC Ribera d'Ondara, per una ajustat 1 a 0, en un gran partit dels homes d'Àngel.

(Llegiu els comentaris per a més informació)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs ha sigut un partit amb un bon joc per part dels dos equips, bones oportunitats del Bellvís que ha marcat amb una bona vaselina de Civit. Hi han hagut bastantes targetes per part dels dos equips, amb un expulsat cada equip. Una victòria que posa el Bellvís a tan sols un punt del Ribera d' Ondara i ajuda a estar més a prop del Ponts que ha empatat el seu partit.
Força Bellvís

Anònim ha dit...

Ahir vam assistit a un partit dels que fan gaudir al públic. Per una part el Bellvís va estar molt bé, molt diferent del que vam veure a la primera part a Ponts (perquè aquestes diferències? que ho deu fer això?), lluitadors al davant, organitzats a la defensa i amb un talent a la porteria.
L'equip contrari, amb una experiència i un saber estar damunt del camp del que els nostres jugadors haurien de prendre nota (queixes continues per pressionar l’àrbitre, entrades dures però contingudes, bons passes, etc).
I, finalment i com no podia ser d’una altra manera, l’àrbitre va posar la seva nota des del primer moment del partit, quan es va desplaçar per tot el camp per donar instruccions a la nostra banqueta.
En resum, un partit emocionant amb un resultat positiu que col•loca l’equip molt ben posicionat a la taula.