dilluns, 28 de febrer del 2011

Nova victòria al feu local: CF Bellvís 2 - 1 CF Bellcairenc

El C.F. Bellvís va esvair durant la tarda d'ahir els fantasmes de les últimes jornades, i va ratificar amb tota solvència el final de la ratxa d'empats, amb una agònica victòria a casa davant el Bellcairenc.

Tal com es va desenvolupar el partit, el Bellvís va ser amo i senyor del joc i de la situació, tot i que durant la primera part, va patir molt degut al fort vent, que va afavorir els interessos visitants, i que transformava qualssevol corner o jugada a pilota aturada, en un problema seriós per l'equip blaugrana.

Tot i jugar amb el vent en contra, el Bellvís va crear perill sortint amb la pilota jugada, i Civit, en dues ocasions, va estar apunt d'establir el primer, però una vegada i una altra, va estavellar-se contra el porter visitant, que fou l'home més destacat del seu equip.

Per la seva banda, el Bellcairenc va acostar-se amb perill a la porteria defensada per Pau, però la seva seguretat sota pals, i el joc encertat de Marc i Alin, van permetre a l'equip aguantar la 1ª part amb la porteria a zero, fet que tal com va demostrar-se en el segon període, fou vital per l'equip.

El partit va canviar radicalment durant el segon període. Bons primers minuts del Bellvís, que una vegada més va buscar amb insistència el gol, aquest cop amb el vent a favor.

Però el Bellcaire, que sortia bé a la contra, va avançar-se al marcador amb un bon gol de contraatac al minut 10 del segon temps. Tot i uns minuts de desconcert, el Bellvís no va perdre el nord, i ben aviat, Felip, amb un gran cop de cap, va empatar el partit i va posar les coses al seu lloc.

El Bellcaire, no va abaixar els braços en cap moment, i va buscar una segona oportunitat d'avançar-se en el marcador, que no va arribar. Per la seva banda, el Bellvís va buscar amb les idees poc clares el segon gol, que finalment va arribar al minut 80 de partit, amb una gran jugada de Civit, que ell mateix va culminar en gol amb un fort xut amb la cama esquerra.

Victòria important, abans de la difícil visita al camp del líder, que deixa l'equip 4t a la taula amb 42 punts, a 4 del cinquè classificat.