dilluns, 7 de febrer del 2011

Sense afluixar: CE La Fuliola 0 - 2 C.F. Bellvís

El Club de Futbol Bellvís ha aconseguit avui diumenge una nova i important victòria en el seu desplaçament a la Fuliola.

Els homes d'Àngel han jugat un dels partits més complets de tota la temporada, i ja des del minut 1, s'ha vist que es podrien fer amb la victòria. Durant el primer període, el Fuliola ha intentat fer perill a les proximitats de la porteria de Pau, buscant els seus dos puntes a base de pilotes llargues, però la defensa blaugrana i el porter del Bellvís han evitat qualsevol opció de gol.

El Bellvís, per la seva part, jugava amb encert i entrant per bandes inquietava el seu rival. Bakary ha gaudit d'un parell de bones ocasions per avançar els nostres, però no ha tingut fortuna.

Durant el segon període, el Bellvís ha sortit més ben posicionat, i des de ben aviat s'ha fet amb el control del partit. Amb un fort control del mig del camp, s'ha apropat cada vegada més a la porteria de la Fuliola, i en una jugada de banda, Civit serveix molt fort a l'àrea petita, on Felip, retrobant-se amb el gol, remata a plaer.

Alegria al bàndol Bellvisenc, i un primer gol que servia per somiar amb la victòria.

Però cap partit és fàcil en aquesta categoria, i en una contra, el davanter de la Fuliola encara Pau en solitari. Bep va falta i és expulsat i Marc segueix també el camí dels vestidors només uns instants després.

Tot i el 0-1, les coses es posaven molt difícils per al Bellvís, amb dos homes menys.

Però aquest equip té caràcter, i en la jugada següent, Kiko, de falta directa, enviava la pilota al travessar. El perill era a banda i banda, i el Bellvís va treure sota pals, el que hauria estat el primer de la Fuliola.

Finalment, Civit, va inventar-se en una jugada de fantasia el 0-2 quan mancaven 5 minuts per al final.

El Bellvís va controlar els instants finals i va gaudir juntament amb la seva nombrosa afició de la preuada victòria.

3 punts importants en un camp difícil que acosten el nostre equip a la part alta de la taula. Felicitats nois!