dilluns, 21 de març del 2011

Toc d'atenció: CF Bellvís 1 - 4 CF Bellpuig

Partit estrany el que es es va jugar diumenge al municipal de Bellvís, tarda plàcida, bon ambient, i tot de cara per brindar una nova victòria a l'afició, però res va sortir com estava escrit al guió.

El Bellpuig, que ha estrenat entrenador en les darreres jornades, va venir a Bellvís molt motivat i amb ganes de fer bé les coses. El nostre equip, va sortir motivat, i amb ànsia de victòria des del primer minut.

Tot i així, els primers compassos ja van deixar clar que no era la tarda dels nostres homes. Continues imprecisions, errades en els marcatges, i molta mala fortuna. La combinació de tots aquests factors van afavorir els Bellpugencs, que ben aviat es van trobar amb un còmode avantatge en el marcador. Sacada de banda, el lateral visitant recull la pilota, i amb una centrada-xut, fica la pilota a l'escaire.

Era el 0-1 i ni els més incrèduls s'ho creien. El partit es reprèn, i pràcticament en la següent jugada, pilota per banda esquerra, recollida al centre per un jugador del Bellpuig, que controla amb el pit i col·loca la pilota ajustada al pal dret, lluny de l'abast de Pau. Un segon gol que posava les coses cada cop més difícils per a un Bellvís que no es creia el que li venia al damunt.

Però el millor encara estava per arribar. Un Bellpuig crescut, lluitava per marcar més gols, i en una jugada dins l'àrea, xuta el davanter visitant, Garcia tapa bé la posició de xut, la pilota rebota en el cos del jugador del Bellpuig, i fent una paràbola inversemblant supera Pau de forma imparable. 0-3 en tot just mitja hora de joc.

El tècnic local va fer canvis per intentar revolucionar el partit i trencar la mala dinàmica de l'equip. Tot i així, tampoc els canvis introduïts van tenir l'efecte esperat, i amb el desencoratjador resultat de 0-3 es va anar al descans.

El segon periode, va començar amb un Bellvís buscant a la desesperada un gol que el posés en el partit, i el va aconseguir ben aviat, mitjançant una acció de picaresca de Santa, que dins l'àrea, va anticipar-se al porter local.

Semblava que aquest gol donava un petit alè d'esperança al Bellvís, però res va canviar durant el segon període. Un Bellvís més espès que mai, no va trobar de nou el camí del gol, ni tant sols quan l'equip visitant es va quedar amb un jugador menys.

El Bellpuig, en va tenir prou sortint a la contra, i encara va tenir l'encert de marcar un 4t gol, en una jugada calcada al segon gol de la tarda, on el mateix jugador, connecta el mateix xut des de fora de l'àrea i marca el segon.

Greu entrepussada del Bellvís doncs, que no és res més que un toc d'atenció, i la constatació de que cal fer les coses bé, ja des dels entrenaments, per aconseguir bons resultats.

Bona setmana, molts ànims, i a per totes el diumenge!

2 comentaris:

jordi ha dit...

ei que una patinadeta la pot tenir tot-hom¡¡
anims per diumenge amb el miralcamp.

Ramon ha dit...

Hola Josep Mª, tal com diu el jordi, no passa res, el que passa es que al igual que el Barça, ens teniu mal acostumats, i quant hi ha alguna enssopegada, es trova anormal; però no us podeu queixar, que porteu una primera temporada a segona, de fàbula.
Anims i endavant.