dilluns, 10 d’octubre del 2011

Derrota per la mínima: CF Angulària 2 - 1 CF Bellvís

Avui ens permetem la llicència d'utilitzar la crònica d'un altre club, l'Angulària, que manté com nosaltres, un bloc al dia, amb tota l'actualitat del club, novetats i cròniques.

Si en voleu veure l'original, podeu consultar: http://angularia.blogspot.com/

Moltes gràcies al Ramon, pels teus ànims. Felicitats per la feina!


ANGULÀRIA 2 - 1 BELLVÍSPrimera victòria a casa davant de la afició que, malgrat la bona marxa de l'equip, encara no havien pogut celebrar cap triomf.

Ha estat a costa del Bellvis, un equip lluitador que no ha donat mai el partit per perdut, encara que aquest any la sort no l'ajuda massa.

La primera meitat ha estat dominada en bona part per l'Angulària, que posava setge a l'àrea del Bellvis, fruit d'aquest domini ha arribat el primer gol obra de Vilaró que ha aprofitat un rebot a una gran parada del porter, al meu semblar, el millor jugador de l'encontre; era el minut 20 i s'intuïen més gols, però la bona defensa i l'escasa pòlvora de la nostra davantera ha permés anar al descans amb aquest pírric i perillós 1-0.

A la represa s'ha vist un joc més igualat, encara que els locals buscaven, en cert modo, el gol de la tranquilitat, que no ha arribat fins al minut 75, obra de Bernades culminant una jugada colectiva de tota la davantera i en una bona passada de Tello.

Semblava que el partit estava ja solventat, però en un bon contracop, el Bellvis ha escursat l'aventatge en una bona rematada de Santamaria al minut 85. Han estat uns minuts finals d'incertesa que podia passar de tot, ja que els visitants s'han volcat bucant l'empat, però la seguretat de la nostra defensa no ha permés un altre ensurt com el dia del Rialp, i ha amarrat els tres punts que ens permeten ocupar un lloc de previlegi a la taula.

Destacar la gran esportivitat per part dels dos equips, i desitjar al Bellvis recuperi els bons resultats de la passada campanya.