dilluns, 24 d’octubre del 2011

Perdent per la mínima: CF Bellpuig 3 - 2 CF Bellvís

Jeremy, as you can see, we lost again. We don't care, perhaps next weekend ;)


Nova derrota del CF Bellvís, en un camp complicat com és el del Bellpuig, equip que enguany, dona mostres d'estar molt més còmode a la categoria que la temporada passada.

Tot i així, el resultat dona esperances a l'equip, ja que la derrota fou per la mínima, donant una molt bona imatge, i amb la sensació que els bons resultats no trigaran a arribar.

L'equip va lluitar, des dels jugadors titulars fins al darrer suplent, i en cap moment, tot i els durs cops que es van encaixar, va donar el partit per perdut.

El Bellvís va veure com el Bellpuig s'avançava en una bona jugada per la banda dreta, que va superar la defensa blaugrana. Tot i així, l'equip empatava ja en el primer temps, després d'una bona jugada pel centre, on la pilota arriba a Civit, i el killer Bellvisenc no falla per establir l'empat.

Però quan les coses van malament, res va de cara, i poc abans del final del primer temps, l'àrbitre s'inventa un penal inexistent, per interpretar que Pau fa caure el davanter local dins l'àrea. El Bellpuig no va fallar i situà el dos a un a l'electrònic.

Durant el segon temps, les coses no van canviar. El partit va seguir igualat, amb els dos equips lluitant per endur-se la victòria. La mala fortuna de l'equip va allargar-se, en fallar Juancarlos una pena màxima que s'havia produït al voltant de la mitja hora de joc.

Tot i aquest nou cop, l'equip va seguir lluitant, i al voltant del minut 80, va aconseguir el seu premi. Gran jugada de Gené al centre del camp, que fa un desplaçament llarg cap a Kiri, qui amb una classe extraordinària, marca l'empat a 2.

Bogeria en l'equip, que ho havia donat tot per sumar algun punt en aquesta visita. Però en una darrera jugada desgraciada, els tres punts van quedar-se a l'Urgell.

Falta lateral botada pel Bellpuig, la pilota cau dins l'àrea, i un jugador local recull l'esfèrica per situar-la al fons de la xarxa. Tres a dos i sense temps per a reaccionar.

Derrota injusta del Bellvís, que haurà de seguir treballant per aconseguir resultats positius en aquesta lliga.

Si voleu conèixer com o van veure a Bellpuig, podeu llegir el següent fragment publicat a El Pregoner.