dimarts, 1 de novembre del 2011

Victòria per Festa Major: CF Bellvís 5 - 0 CF Palau d'Anglesola

El Club de Futbol Bellvís va retrobar el camí de la victòria en el partit jugat per la Festa Major del poble, aquest passat diumenge 30 d'octubre.

L'equip va superar el Palau d'Anglesola, en un bon partit, marcat per la rivalitat veïnal entre els dos clubs i l'ambient festiu de la Festa Major de Bellvís.

La primera part fou prou igualada, amb un Palau voluntariós, i un Bellvís un xic nerviós, que necessitava la victòria per sortir de les posicions complicades. El primer gol va arribar al voltant del minut 30 de partit, quan Civit, va recollir una pilota dins l'àrea i amb un fort xut amb la cama dreta va establir el 1-0 al marcador.

La segona part, fou clarament local, amb un Bellvís bolcat a l'atac, i amb clares intencions d'augmentar l'avantatge.

Cristian va marcar el segon després d'una brillant jugada de Civit per banda dreta, que guanya la línia de fons, i serveix la pilota en safata al davanter local per fer el primer del seu compte particular.

Aquest marcador va donar la tranquil·litat als locals, i va enfonsar una mica el Palau, que tot i així, no va abaixar els braços fins als minuts finals. Civit per partida doble i Cristian de nou, van tancar la golejada local del Bellvís encara va quedar-se curta pels mèrits de l'equip.

Bon partit doncs, i molt bona entrada com ja és habitual al municipal Joan Solé, amb una afició que diumenge darrera diumenge continua donant suport als seus jugadors.

Aquesta setmana, l'equip visita el Ribera d'Ondara, equip també de la part baixa, on s'intentarà buscar de nou un resultat positiu.