dilluns, 21 de novembre del 2011

Nova victòria i ja en van quatre de seguides: CE Ivars 0 - 1 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir ahir la 4ª victòria consecutiva, en guanyar fora de casa el CE Ivars per 0 a 1.

L'equip va plantejar un partit molt complet, i va portar el pes del mateix ja des dels primers minuts.

En una primera part molt bona, el Bellvís va jugar descaradament a l'atac, tot i les primeres embranzides de l'Ivars, que va servir un parell de serveis des de la cantonada en els primers minuts.

Tot i així, fruit de la pressió en la sortida del rival, Kiri roba una pilota en banda dreta, fa tot sol la jugada individual i serveix a Civit, qui dins l'àrea, no perdona. Era el minut 10 de partit i el Bellvís ja manava en el marcador.

L'equip va gaudir de dues bones ocasions que podrien haver significat la sentència. Civit, en una contra va estavellar la pilota al pal després de superar tota la defensa. I ell mateix, uns minuts més tard, va errar la rematada després de superar el porter rival.

Amb l'avantatge mínim, i la sensació que la distància podia ser més àmplia, es va anar al marcador.

Durant el segon període, l'equip va saber patir, i es va mostrar sòlid en defensa. Pau, va brillar com sempre sota pals, i la resta de l'equip, amb força encert, va allunyar una vegada i una altra el perill de la seva porteria.
L'Ivars, va buscar el gol amb insistència, sobretot amb pilotes llargues, però no van ser suficients per establir l'empat.

El Bellvís, en qualsevol contra podria haver augmentat la renda, però no va estar encertat de cara a porta, tot i les bones accions dels seus puntes.

Així doncs, victòria per la mínima fora de casa, que serveix per situar l'equip en una zona còmoda de la taula, amb 15 punts.