dilluns, 14 de novembre del 2011

Victòria en el darrer minut: CF Bellvís 2 - 1 CE La Fuliola

(imatge extreta de: http://www.escudosdefutbol.stg7.net/catalunya/cataseg14.html)

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir ahir diumenge una victòria èpica davant un rival d'entitat com és el CE La Fuliola.

L'equip es presentava altament motivat, després d'haver aconseguit la victòria en els dos últims encontres. Tot i així, el partit no podia ser de cap manera fàcil, ja que la Fuliola ocupava una posició de mèrit, amb molts pocs gols en contra.

Ja durant el primer període, els visitants van mostrar les seves armes, amb dos puntes molt incisius, amb molta mobilitat, que van portar de corcoll la defensa local. El Bellvís intentava sortir a la contra, però era la Fuliola qui duia el pes del partit. La desafortunada lesió de Gené, va comportar la reestructuració de l'equip, que perdia el seu home de creació. Tot i així, Felip va superar-se de nou ocupant aquesta plaça, i Joel, el va suplir de manera impecable en el central.

Fruit d'una bona jugada de l'equip rival, va arribar el primer de la Fuliola, quan una paret dins la frontal, acaba amb la pilota dins l'àrea on l'ariet visitant no fallà. Amb el 0-1 en contra, i sensacions agredolces es va arribar a la mitja part.

Durant el segon període, el partit va ser un altre. El Fuliola es va veure superat per l'embranzida local. L'equip va lluitar com mai per aconseguir els punts que tant necessitava. Tot i que el joc no va ser brillant, el coratge de l'equip va cobrir aquesta mancança.

El Bellvís s'estirava i buscava amb insistència l'àrea rival. En una bona jugada per banda dreta, va estar a punt d'arribar l'empat. Juanca centra i Piró, amb cama esquerra, creua un fort xut que el porter local desvia amb encert.

Era el preludi de la igualada, que arribaria poc més tard. Abans, fou clau l'entrada d'Àngel di Maria, qui amb les seves accions desequilibrants, va donar la volta al partit.

En una jugada per banda esquerra, es ell mateix qui posa la pilota dins l'àrea, i Felip, amb la seva especialitat, establia l'empat superant per dalt el porter visitant.

Però encara no era suficient, i l'equip volia més. L'expulsió per protestar d'un dels davanters de la Fuliola va donar ànims al Bellvís, que va lluitar fins al final per aconseguir el segon. I el premi va arribar poc després. Gran jugada a la frontal de Kiri, que retalla una vegada i una altra, serveix a Dima, qui amb sang freda marca el segon.

Alegria a les grades i al municipal, pels tres punts aconseguits a base d'esforç i treball. Ara ja toca pensar en la propera jornada, un partit difícil al camp de l'Ivars.