dimarts, 18 de setembre del 2012

Contundent victòria fora de casa: CF Arbeca 1 - 5 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir el passat diumenge la primera victòria fora de casa en la present temporada.

Fou davant l'Arbeca, equip que també havia aconseguit els tres punts en la primera jornada de lliga.

L'equip, motivat des de l'inici, no pensava en res més que la victòria i això es va notar en l'actitud i el compromís de tots els jugadors.

La primera ocasió fou pel Bellvís, en una jugada llarga que arriba a Horra, que no culmina en gol per ben poc. L'Arbeca per la seva banda, creava perill amb pilotes llargues i aprofitant una errada de la defensa blaugrana va marcar el primer.

Tot i encaixar un gol en contra tant aviat, l'equip no es va desanimar, i poc a poc, va anar duent el perill a la porteria local. Piró duia de corcoll la defensa contrària, i en una bona internada a l'àrea, va ser víctima d'un clar penal. El porter va endevinar el xut de Kiri, però ell mateix va esmenar el seu error quan tan sols uns minuts més tard, establia l'empat amb un gol fantàstic.

L'Arbeca es va quedar amb 10 només uns instants abans del descans i aquest fet el va aprofitar el Bellvís per  dur el domini del partit durant tot el segon temps.

El mateix Kiri va capgirar el marcador amb el segon del Bellvís només iniciar el segon temps i Horra va marcar un gol fantàstic des de fora de l'àrea aprofitant una magnífica passada de David des del centre de la defensa.

Encara quedava temps per gaudir, ja que l'entrada de Civit va aportar encara més frescura a l'atac blaugrana. Ell mateix va servir en safata a Piró el quart i Alin va tancar el marcador amb el cinquè i definitiu gol després de transformar un penal.

Segon partit i segona victòria per als homes d'Àngel, que aquesta setmana afrontaran un desplaçament proper però complicat a Vilanova de la Barca.

Esperem que continuï la bona ratxa!