dimarts, 25 de setembre del 2012

Tres de tres: CF Vilanova de la Barca 0 - 3 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir ahir el liderat a la taula classificatòria després de vèncer a domicili el Vilanova de la Barca per un clar 0-3.

L'equip va realitzar un molt bon partit, mostrant-se sòlid en defensa i letal en atac, i a part del primer quart d'hora de joc, el partit va ser plàcid per al Bellvís que en cap moment va veure perillar la victòria final.

El Vilanova va sortir agressiu, disposat a aconseguir els primers punts en el campionat. Però el Bellvís no va adormir-se, i durant els primers compassos va saber allunyar el perill de la porteria de Pau.

Poc a poc, el domini i el control de la pilota van ser per als Bellvisencs, que després d'un parell de bones oportunitats, van inaugurar el marcador. Fou el sempitern Civit, qui després d'una gran jugada entre Cristian i Xavi, va rematar la jugada des de dins de l'àrea.

Les oportunitats se succeïen, i fins en dos ocasions l'àrbitre va anular dos gols al Bellvís. El primer un de Genís que va empènyer una pilota a la mateixa línia de gol, i el segon de Juanca en una jugada similar.

Tot i així, l'equip va continuar buscant el segon, i abans del descans el va aconseguir. Fou finalment Juanca, qui va culminar de nou una bona jugada atacant.

Amb el 0-2 i molt bones vibracions es va arribar al descans.

L'equip va sortir una mica relaxat durant el segon temps, i fruit d'aquesta relaxació, el Vilanova va inquietar la porteria del Bellvís, sobretot amb xuts des de la frontal de l'àrea que van comportar poc perill.

Després dels primers minuts, va tornar el domini per part del Bellvís, que va moure banqueta i encara va poder marcar el tercer i definitiu gol. Fou de nou Juanca culminant una nova jugada de contraatac del Bellvís i marcant el segon del seu compte particular.

Així doncs, inici increïble de l'equip d'Àngel, que inicia la competició amb tres victòries seguides. La propera jornada serà a casa, contra el CF Verdú.