dilluns, 1 d’octubre del 2012

Empat amarg: CF Bellvís 1 - 1 CF Verdú

El Club de Futbol Bellvís va deixar escapar ahir l'oportunitat de situar-se líder en solitari del grup 14è de 3a Catalana, després d'empatar a casa contra el CF Verdú.

En una magnífica tarda, i amb una gran entrada al municipal, l'equip es va mostrar una mica massa relaxat, potser pensant erròniament que després de tres victòries seguides el partit seria fàcil.

En els primers minuts però, el Bellvís va imprimir un ritme de joc alt, amb bones accions, i Horra va poder inaugurar el marcador amb una pilota clara que el porter va refusar amb el peu. Ben aviat, noves accions d'Alín i Roger, podrien haver significat el primer, però un cop els pals, i altres la defensa rival evitaven el gol.

El Verdú és defensava amb encert i buscava pilotes llargues als seus puntes, que Pau s'encarregava de controlar amb seguretat.

Finalment, la insistència del Bellvís va tenir el seu mèrit i en una bona centrada, Horra va rematar fantàsticament al fons de la xarxa.

Amb el curt resultat de 1 a 0 es va arribar al descans.

El Bellvís necessitava el segon per tancar el partit, però les coses es van torçar ben aviat. Una errada en defensa de Bep va donar en safata l'empat al Verdú, que empatava el partit sense haver fet mèrits per marcar.

L'equip no es va enfonsar, i una vegada i una altra va buscar la porteria rival. Les ocasions es van succeir, i el Bellvís va servir més de deu córners, que mai van acabar en gol. Felip va estavellar una pilota al pal que ja es cantava, i el porter rival es va trobar un fort xut de Piró des de dins de l'àrea gran. Tots els davanters del Bellvís i van provar, però ahir no era la nostra tarda.

Al final doncs, dos punts que marxen del municipal, amb un partit amb regust amarg, però amb un equip que continua invicte.

Aquesta setmana, partit molt complicat al camp de la Fuliola.