dilluns, 29 d’octubre del 2012

Victòria brillant per Festa Major: CF Bellvís 1 - 0 CEEF UE Tàrrega

El Club de Futbol Bellvís va disputar ahir un gran partit de futbol en motiu de la Festa Major de la nostra localitat.

Tot i els excessos propis d'aquests dies festius, els jugadors estaven més concentrats que mai, ja que sabien de la importància de l'encontre, que enfrontava el segon i el tercer classificat.

I la veritat és que el partit no va decebre, amb uns jugadors locals entregats, amb una despesa física increïble, i amb un Tàrrega ben posicionat, però que mai va inquietar la porteria de Pau.

Ben aviat van avisar els blaugrana, amb un bon remat de cap de Xavi a la sortida d'un córner que va trobar el travesser. La línia atacant del Bellvís duia perill contínuament, i Cristian i Piró feien lluir el porter visitant, sens dubte el seu millor home durant el partit d'ahir.

Però finalment, la diana va arribar. Fou Civit, qui després de rebre una gran passada de Piró va establir el 1-0 creuant la pilota amb la cama esquerra.

El mateix va estar a punt de marcar el segon, en una jugada on l'error del col·legiat donant una llei de l'avantatge sense sentit, va impedir que pogués marcar.

Amb la victòria per la mínima, es va arribar al descans.

Durant el segon temps, el partit va seguir el mateix guió, i tot i l'entrada de revulsius, el Tàrrega mai va fer la impressió de poder-se emportar res de positiu. En canvi, el Bellvís creava força perill en les seves sortides a la contra, i tant en jugades a pilota parada com en entrades per la banda, semblava que el segon gol podia arribar en qualsevol moment.

Tot i la insistència, aquest segon gol no arribava, i això va esperonar els rivals que els últims 10 minuts es van llençar a l'ataca desesperadament. Però la defensa Bellvisenca es va mantenir fèrria, i amb una gran actuació es va encarregar de desfer el perill una vegada i una altra.

Així doncs, victòria de prestigi i contra un rival directe, que situa el Bellvís segon a la taula amb 19 punts, sense dubte, un bagatge més que positiu.

Felicitats a tot l'equip!