dilluns, 22 d’octubre del 2012

Victòria sota la pluja: CF Angulària 1 - 2 CF Bellvís

Fantàstic partit el que va disputar ahir diumenge el Club de Futbol Bellvís en la seva visita al sempre complicat camp de l'Angulària.

Tot i que el partit no va començar gens bé per als blaugrana, ja que l'Angulària es va avançar al primer minut de joc en una jugada assajada, l'equip va donar mostra del seu caràcter fort i combatiu, i mai no es va donar per vençut.

Ja abans d'acabar el primer temps, va ser Piró, qui va culminar una gran jugada col·lectiva de tot l'atac del Bellvís per enviar la pilota al fons de la xarxa.

La segona part, fou certament dura, amb una pluja intensa, que va fer el partit llarg per ambdós equips. El Bellvís, fou superior, i al final, va tenir la fortuna d'endur-se la victòria. Fou en un servei de banda, que pentina Xavi i Peruchet, amb una gran i complicada rematada, va enviar al fons de la xarxa.

Bona victòria del Bellvís, que està en ratxa, i que el situa en llocs de privilegi a la taula.

Per acabar, agraïm com sempre a totes les empreses i col·laboradors que ens donen suport i que permeten la viabilitat econòmica del nostre club.

Ahir vam estrenar noves camisetes d'escalfament patrocinades per l'empresa Estil Dental de Mollerussa: http://www.clinica-dental-lleida.com/