dilluns, 15 d’octubre del 2012

Patint però guanyant: CF Bellvís 2 -1 CF La Pobla de Segur

El Bellvís va aconseguir ahir diumenge trencar amb la ratxa de dos partits sense guanyar i va vèncer la Pobla per dos gols a un en un bon partit de futbol al municipal.

Fou un bon partit dels locals, molt més concentrats que en ocasions anterior, que no es van deixar sorprendre en defensa i van treballar sense descans en atac, fet que va propiciar que les ocasions del bàndol blaugrana no deixessin d'arribar.

L'equip va jugar una gran primera part, sense complexos, i amb arribades constants. Els puntes Bellvisencs mai van deixar de pressionar, i al mig del camp Xavi i Genís jugaven a plaer. Civit i Piró van gaudir de bones ocasions per avançar els locals, i finalment Civit, amb un bon xut amb la cama esquerra marcava el primer del Bellvís. Ell mateix va estar a punt de marcar el segon amb un bon xut des de fora de l'àrea que es va estavellar al travesser. Juanca va ser l'encarregat de fer pujar el segon al marcador en una genial jugada a la contra que va finalitzar amb qualitat.

El resultat era just al descans i fins i tot un pèl curt pels mèrits fets pel conjunt blaugrana.

Al segon període, el Bellvís va sortir conjurant-se per no relaxar-se tal com va passar a la Fuliola, però els fantasmes van tornar quan passats només cinc escassos minuts, el Pobla va escurçar distàncies amb un gran gol del seu punta.

Tot i així, l'equip no va posar-se nerviós i poc a poc, va tornar a dur el pes del partit. Els canvis van aportar noves energies a l'equip, que va gaudir de nombroses ocasions per ampliar el marcador. L'encert de la defensa visitant i la manca de sort van impedir que el tercer gol arribés.

Aquesta vegada però, no hi va haver més sorpreses, i amb paciència i un futbol ordenat, els tres punts es van quedar a casa.

Bona victòria doncs pel Bellvís, que amb 13 punts es situa tercer a la taula, firmant un gran inici de temporada. Diumenge vinent, desplaçament difícil al camp de l'Angulària.