dilluns, 8 d’octubre del 2012

Primera derrota en lliga: CE La Fuliola 4 - 2 CF Bellvís

L'equip ja sap que és perdre en aquesta lliga després de disputar ahir un fluix partit al sempre difícil camp de la Fuliola.

El Bellvís va sortir motivat al camp, amb ganes de mantenir-se invicte a la categoria. Semblava que la fita estava a prop, ja que la primera mitja hora fou molt bona dels blaugrana, amb un futbol ràpid, directe i amb bones ocasions de gol.

En una jugada de murri, Horra va marcar el primer del Bellvís, després d'aprofitar una falta ràpida servida per Kiri.

Amb el 0-1, el Bellvís va disposar de bones ocasions per ampliar el seu avantatge, però no es van concretar.

Com passa habitualment, si perdones ho acabes pagant, i la Fuliola va empatar el match just abans del descans. Fou un una jugada on l'àrbitre fou protagonista absolut, ja que mentre el col·legiat estava marcant la barrera, la Fuliola xuta a porta i la pilota entra. Incomprensiblement, l'àrbitre va concedir el gol.

Amb l'equip descentrat i enrabiat la manera amb com el rival empatava el partit es va arribar al descans.

A la represa, el Fuliola es va anar creixent, i aliat amb la bona fortuna i l'àrbitre, va tirar el partit endavant.

Ben aviat es va avançar en el marcador, amb una llançament de falta inapel·lable des de la frontal, davant el qual Pau no va poder fer res.

L'equip no reaccionava i la Fuliola gaudia dels seus millors minuts. En una bona contra, van superar tota la línia defensiva del Bellvís i l'equip local aconseguia el tercer de la tarda.

Però la cosa encara podia anar pitjor, i un clar penal comés pel porter Bellvisenc va significar el quart. L'equip, molta mancat de motivació, encara va aconseguir retallar distàncies amb un gol de pena màxima que va transformar Juanca.

Molt marge de millora per a l'equip, que ha vist que cal lluitar força més per tirar els partits endavants. La setmana vinent, partit difícil a casa davant la Pobla de Segur.