dimarts, 13 de novembre del 2012

Empat amarg a casa: CF Bellvís 2 - 2 CF Bellpuig.

I fou amarg perquè el Bellvís ho tenia tot de cara per emportar-se el triomf.

L'equip, que venia d'empatar al camp del Vilanova de Bellpuig, volia fer bo el punt fora de casa aconseguint una victòria contra el CF Bellpuig, equip cinquè a la taula i l'únic fins ara que ha estat capaç d'empatar amb el líder.

La primera part de l'equip fou molt bona, amb futbol combinatiu i entrades perilloses per banda que feien molt mal a la defensa rival. Fruit de la insistència dels locals va arribar el primer gol.

Faltava poc per arribar al descans quan Horra va trencar per banda dreta, encara la porteria i xuta amb decisió, i tot i que la pilota l'atura en primera instància un defensa, és Genís qui finalment s'encarrega de situar-la al fons de la xarxa.

El segon temps va continuar amb la mateixa tònica, un Bellpuig gris, amb poques idees, i un Bellvís més ferm, que sortia a la contra amb velocitat.

I de nou per la banda va nàixer la jugada del segon gol. Gran passada de Cristian cap a Xavi, que serveix a Horra en safata per a que marqui a plaer.

Semblava que amb el 2-0 estava tot decidit, però el Bellpuig mai va rendir-se i ben aviat va tornar-se a posar en el partit. Passaven pocs minuts de la diana local, que aprofitant una falta lateral el Bellpuig va marcar el seu primer gol.

A partir d'aquí, el Bellvís va mostrar-se nerviós, i el rival va aprofitar-ho enviant de nou al fons de la xarxa una pilota perduda dins l'àrea.

A pocs minuts del final, s'havia culminat la igualada. Tot i així, el Bellvís va lluita constantment per aconseguir el tercer, i va estar ben a punt de marcar, sobretot en una brillant jugada de Juanca, que després de superar tres contraris, va veure com el porter li encertava la trajectòria del seu xut.

Així doncs, dos punts que van volar del municipal.

El proper partit serà al camp del Montgai, camp que no visitem des de fa dècades.