dilluns, 19 de novembre del 2012

Nova victòria a domicili: CF Montgai 1 - 2 CF Bellvís.

Nova victòria del Club de Futbol Bellvís, que li serveix per recuperar la 2ª plaça a la taula.

El Club de Futbol Bellvís va retrobar-se ahir amb la victòria al complicat camp del Montgai.

L'equip, que venia d'empatar a casa amb el Bellpuig, buscava la victòria per consolidar-se a la zona noble de la classificació, i tot i les dificultats que li va plantejar el rival, la va aconseguir.

Els gols continuen essent l'assignatura pendent d'aquest equip, que tot i generar moltes ocasions, sempre acaba patint.

La primera part fou de clar domini visitant, amb moltes ocasions desaprofitades, de les que destaquem una de Cristian que va deturar el porter, i una de Piró, que de nou va treure sota pals l'encertat porter local.

Però finalment, fou Horra, qui lluitant per una pilota en línia de fons, va centrar perquè la defensa local s'introduís la pilota dins la seva pròpia xarxa.

La segona part fou més igualada, amb un Montgai que amb pilotes llargues i aprofitant la rapidesa dels seus puntes intentava apropar-se als dominis de Pau.

En una errada defensiva, el Montgai aconseguia l'empat, però els nervis no es van contagiar al Bellvís, que va seguir fent el seu partit i finalment va veure com la victòria queia de la seva banda.

Cristina va poder marcar el segon, però el seu xut va sortir a centímetres del pal.

També Albert M., es podria haver estrenat amb la camiseta blaugrana, però el seu xut va trobar el pal, igual que el fort xut d'Alín des de la frontal, que també va trobar el travesser.

Finalment, fou Genís, en ratxa darrerament, l'encarregat de posar el 1-2 a l'electrònic.

Tres punts més per al Bellvís, que la setmana que ve rep el líder Solsona al municipal.