dissabte, 22 de desembre del 2012

Empat al Pallars: CF Rialp 2 - 2 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va disputar l'últim partit de l'any al municipal del Rialp, al Pallars Sobirà.

L'equip, que es presentava al Pallars amb les baixes de Juanca, Xavi i Peru per lesió i Albert per motius laborals, va fer un partit molt seriós, amb ganes de continuar sumant lluny del municipal, i finalment ho va poder aconseguir.

El Rialp, va jugar un bon partit, conscient d'enfrontar-se al segon classificat, i amb la dosi extra de moral que el Bellvís troba en tots els rivals als que s'enfronta.

Tot i les variacions en l'onze, els jugadors estaven ben plantats sobre el terreny de joc, i ben aviat, en transformar una pena màxima, Kiri va avançar els Bellvisencs. Bona notícia, ja que el nostre crack trencava així una sequera que ja feia massa que durava.

La sort però, no es va aliar amb els Bellvisencs, ja que pocs minuts després, una altra pena màxima, força dubtosa per mans dins l'àrea, permetia als locals establir la igualada.

Tot i rebre l'empat, l'equip va continuar mirant endavant i va gaudir de bones ocasions, com un u contra u de Xavi Piró, que el porter va deturar ben col·locat sota pals.

Finalment, la insistència del Bellvís va rebre el seu premi. Gran jugada de Xavi per banda esquerra, que serveix a Genís que remata de cap a la fusta. El refús l'aprofita Rocher, més murri que ningú, per posar l'equip blaugrana de nou per davant. Alegria de tot l'equip i del jugador, que s'estrenava com a golejador amb l'elàstica blaugrana.

Però de nou, la insistència del Rialp els va donar el premi de l'empat. Faltaven pocs segons per la fi de la primera part, i en una errada del Bellvís, la pilota cau al punta Pallarès que amb l'esquerra afusella pau sense compassió.

Era l'empat que ja no es mouria.

La segona part, va ser fluixa pels dos equips, amb un Rialp més insistent que volia de totes totes els tres punts, i un Bellvís, que sense la frescor dels canvis del seu rival, veia com el Rialp li anava menjant terreny.

Un travesser des de fora l'àrea fou l'ocasió més clara dels locals, però aquest cop, la sort es va aliar amb el Bellvís i el xut no va entrar.

Així doncs, repartiment de punts i satisfacció per part dels dos equips.

El Bellvís tanca l'any 2012 com a segon de grup, una posició de mèrit que ha d'empènyer l'equip ha continuar amb el mateix treball i compromís durant la segona volta.