dilluns, 3 de desembre del 2012

Per la mínima: CE Oliana 0 - 1 CF Bellvís


El Club de Futbol Bellvís va aconseguir ahir per la tarda una nova victòria a domicili. El rival aquesta jornada, el CE Oliana.

L'equip va plantejar un partit amb variants a l'onze, que van ser força positives, ja que el rigor defensiu va ser la tònica durant la primera part.

Durant els primers 45 minuts els locals no van inquietar la porteria local, i els blaugrana van gaudir de tres bones ocasions que no van culminar en gol. Alin, al minut 5, va enviar una pilota alta quan ho tenia tot a favor per marcar el primer.

També en les jugades a pilota parada els Bellvisencs van fer mal, i fou així, fruit d'una centrada lateral que Genís recull una pilota dins l'àrea petita i ell mateix culmina la jugada en gol.

La segona part fou gris per part dels dos equips, amb un Bellvís que va gaudir de bones internades per banda esquerra, però que no ho va saber aprofitar, i un equip local que amb coratge i veient que la renda visitant no s'ampliava, creia firmament en l'empat.

Felip va tenir una bona ocasió després d'una jugada individual, però el seu xut va sortir fora per ben poc.

A pocs minuts del final, l'Oliana podria haver aconseguit l'empat en una errada de la defensa del Bellvís, però per sort, aquesta vegada el marcador no es va moure.

Victòria ajustada doncs, d'un Bellvís que es situa segon, i que el proper 16 de desembre rebrà el Ponts a casa, un rival complicat, que encara no ha perdut lluny del seu camp.