dilluns, 28 d’octubre del 2013

Cinc gols per Festa Major! CF Bellvís 5 - 2 CF Rialp

Gran partit del Club de Futbol Bellvís en motiu de la Festa Major de la nostra vila.

Tot i els excessos propis de les nits d'aquestes Festes, l'equip va sortir motivat i amb les idees clares, fent una molt bona primera part, amb uns Kiri i Piró pletòrics i un Horra treballador i incansable en punta com sempre.

Ja ben aviat, havia d'arribar el primer, però Horra va xutar fora per molt puc una gran centrada de Kiri davant mateix de la boca de gol.

Tot i així, el nostre davanter es va retrobar amb el gol després d'aprofitar una genial assistència de Piró que ell mateix va culminar creuant amb l'esquerra davant la sortida del porter del Rialp.

L'equip va realitzar una gran primera part, ordenada i seriosa, amb un mig del camp de toc i que portava el control del partit. Però el que són les coses, en la primera aproximació del Rialp, un genial xut des de fora l'àrea va significar l'empat. Pau es va estirar, però la pilota va entrar pel mateix escaire.

El Bellvís es va refer ben aviat, ja que a la següent jugada, nova assistència de Piró, aquest cop cap a Kiri, i l'estrella local que no falla regatejant el porter i marcant el segon pel Bellvís.

Bones sensacions i satisfacció del nombrós públic present ahir al Municipal a la fi del primer temps.

La segona part, va començar amb la mateixa tònica, però de nou el Bellvís va haver de fer-se fort, ja que gràcies a un xut llunyà que va botar davant Pau, els del Pallars van marcar el segon, que significava l'empat.

Per una vegada, l'equip no va mostrar-se nerviós, i Piró va transformar en gol un penal comés sobre Kiri. A partir del tercer, el domini del Bellvís va ser total, i la golejada podia ser d'escàndol.

Mesalles va marcar el quart amb un remat de cap impecable i Toni va fer el cinquè de vaselina després d'aprofitar una passada llarga d'Horra de més de 30 metres.

Brillant l'equip i l'actitud en un partit que ha de marcar un punt d'inflexió.

Diumenge vinent, nou partit fora de casa, aquesta vegada contra el Solsona B.