dimarts, 15 d’octubre del 2013

Derrota clara: CF Angulària 4 - 1 CF Bellvís

Podeu llegir la crònica de la contundent derrota al camp de l'Angulària que ha escrit al seu bloc el nostre company i amic Ramon.

http://angularia.blogspot.com/


Els enfrontaments contra el Bellvis, d’un temps ençà, sempre havien estat complicats, un equip que se’ns resistia, i molt difícil de guanyar, ja que disposen d’un equip sòlid i ben conjuntat. 

Avui tornava a començar malament, ja que els primers quinze minuts han estat seus, producte del qual, han marcat el 0-1 per obra de Quiri. Estaven mes ben posicionats al camp, i arribant amb cert perill. 

A mesura que passaven minuts, l’Angulària anava reaccionant paulatinament i el joc s’equilibrava, doncs al minut 31, Mamadou ha establert l’empat a un, culminant una bona jugada d’atac. Les arribades dels dos equips eren la constant d’aquesta primera part, però Vidal s’ha cuidat de posar la tranquil·litat a l’afició al minut 43, quant en una pilota molt lluny de l’àrea, i sense massa perill, ha llençat un xut ras i molt ajustat al pal, que ha sorprès al porter Pau i ha permès anar al descans amb un tranquil·litzador 2-1. 

La segona part, a excepció dels deu primers minuts, en que el Bellvis ha tornat ha provar d’imposar el seu joc, ha estat totalment dominada per un Angulària pletòric de forma que anava minvant les forces d’un voluntariós Bellvis que res podia fer per frenar les constants arribades plenes de perill davant la porteria de Pau, que ha tornat ha demostrar la seva categoria.

I el que es veia vindre, s’ha materialitzat al minut 79, en que Gual, ha fet pujar al marcador el 3-1 que posaven les coses al seu lloc i donava un respir a l’afició que veia com avui sumariem els primers tres punts com a locals. 

Avui, un dels jugadors que mes kilòmetres ha fet i mes perill ha portat, ha estat Manel, que ha vist premiat el seu esforç amb la consecució del quart gol. Una jugada d’atac de les moltes que s’han fet a les acaballes del partit, en que un Gual generós, li ha passat la pilota amb tot l’avantatge, perquè la fiqués al fons de la porteria. 

Era el minut 90, i el marcador reflectia amb justícia, lo que globalment havia estat un bon partit de futbol.