dilluns, 24 de març del 2014

Incomprensible: CF Rialp 4 - 3 CF Bellvís

Derrota inexplicable del Bellvís al camp del Rialp, en un partit on l'equip Bellvisenc es presentava amb moltes baixes, però que podia guanyar sense excessius problemes.

El Rialp es va mostrar inoperant durant el primer quart d'hora de joc, i un Bellvís tranquil, va marcar dos bons gols. El primer obra de Messalles després d'una gran jugada de Kiri, i el segon, del nostre golejador, després de culminar una gran acció individual.

Corria el minut 20, i semblava que el partit era franc per al Bellvís, però l'equip va deixar de fer el seu futbol, i el Rialp va anar guanyant terreny.

En una jugada desafortunada, el Bellvís va marcar a pròpia i això va donar ales als locals, que van intentar igualar abans de la fi del primer temps, sense aconseguir-ho.

A la segona, continuava la mala sort per al Bellvís, que veia com una centrada des de la banda, s'enverinava gràcies al vent i entrava per l'escaire sota la mirada incrèdula de l'equip.

Sense fer res, el Rialp empatava a dos, i tot estava per decidir.

A partir d'aquest moment, l'equip es va ensorrar i la golejada podia haver estat d'escàndol. Les ocasions locals es van succeir, i en dues de les moltes, els locals van marcar dos gols més que deixaven el partit sentenciat.

El millor, el fet que l'equip no va perdre la cara al partit, i en tot moment va intentar retallar distàncies. Finalment, Peru, al minut 90, va marcar el tercer gol, que tancava el marcador.

Oportunitat perduda al Pallars, i ara a pensar en el proper partit contra el Solsona.