dilluns, 10 de març del 2014

Victòria contra el líder: CF Bellvís 3 - 1 CF Angulària d'Anglesola

Us oferim la crònica del partit per gentilesa dels nostres companys i amics d'Anglesola. La podeu llegir integra al seu bloc, una pàgina de referència dins el futbol Lleidatà, feta amb criteri i objectivitat.

El líder cau a Bellvís

L’Angulària, líder actual del grup 14 de Tercera Catalana, ha caigut derrotat en la seua visita a Bellvís. Malgrat això i donat que La Fuliola també ha perdut el seu partit a Bellcaire, encara conservem el primer lloc a la classificació; això sí,  amb no tanta diferència amb els  tercer i quart, que  han retallat tres punts, al haver guanyat els seus compromisos. La lliga es posa mes ajustada i ben emocionant.

La primera part, llevat dels deu primers minuts que els locals han sortit a posar les coses difícils per l’Angulària pressionant  a dalt, han estat els anglesolins que a  mesura que passaven els minuts el joc s’anava decantant a favor seu, creant jugades de perill i mostrant una certa superioritat, fruit de la qual, ha arribat el 0-1. Gol elaborat des de la medul·lar amb jugada fins la línia de fons, on Gual centra la pilota que passa entre porter i defensors, sense que ningú pugui  rebutjar i, Oliveres, situat al lloc precís, posa el cap i suaument l’introdueix al fons de la porteria; era el minut 34.

Fins la mitja part els visitants han disposat d’alguna altra bona ocasió que el porter Pau, reafirmant el seu estat de forma, ha impedit  veure’s batut de nou.

La segona part ha sofert un canvi total i negatiu pels nostres interessos. El Bellvís ha sortit molt entonat, i en uns vint minuts de gran inspiració i aprofitant petits detalls de manca de  concentració en la rereguarda, han fet pujar el 3-1 al marcador que ni els locals mes optimistes, ni el visitant mes pessimista, es podien imaginar.

Els golejadors d’aquesta gesta han estat Moreno per partida doble als minuts 48 i 68 i Cristian al minut 53. Tres gols ben treballats que res no ha pogut fer el nostre bon porter Jordi.

El Bellvís ens ha tornat avui, el correctiu que va rebre en el partit d’anada.

Res a dir, a excepció de la fatal actuació del Sr. Àrbitre, que, sense intervenir de forma decisiva en cap jugada de gol, ha estat capaç d’encendre els ànims de jugadors i públic amb les seves decisions equivocades i amb perjudici, la majoria de les vegades, de l’equip visitant.

No vull justificar amb això la derrota, ni carregar-la tampoc sobre un equip que ens ha demostrat en tot lo que va de temporada la seva qualitat i entrega, i que redunda en la bona posició que gaudim. Perdre en un camp com el Bellvís, no és cap desgràcia, sinó mèrit seu, i que entre dintre les possibilitats; lo que dol una mica és la forma en que s’ha produït.

1 comentari:

Ramon ha dit...

Gràcies pel teu pròleg, procuro ser imparcial.
Cal afegir que en la creació del nostre blog, va intervenir un bon mestre que tú molt be coneixes.

Merci