dilluns, 10 de novembre del 2014

Capaços del millor i del pitjor: CF Bellvís 1 - 0 CF La Pobla de Segur

Partit dels que es recorden el que va enfrontar el Bellvís i la Pobla aquest diumenge al Municipal.

Els locals, venien tocats després de la desfeta de divendres contra l'Arbeca, i la Pobla no semblava el millor rival per refer-se, ja que era el segon classificat i venia de golejar el Bellcairenc per 6 gols a 1.

Però el Bellvís va treure la seva millor cara i va fer una primera part molt bona, intentant jugar la pilota amb criteri, i frenant els bons atacs dels puntes visitants, que portaven sempre perill.

Horra en va tenir una de molt clara, però el seu xut des de pràcticament la cuina, el va deturar el porter.

La segona part va començar amb un Bellvís posat en el partit, i un Pobla que no volia deixar escapar els punts d'un Municipal on massa equips ja han puntuat enguany.

Les escomeses locals arribaven, i tot i la lesió de Piró que va restar profunditat a l'equip, el Bellvís arribava sobretot gràcies a les entrades d'Horra per banda dreta.

Una falta llençada pel Capi va estar a punt de significar el primer, però la rematada amb el cap d'Eloi la va treure a córner el porter quan ja es cantava el gol. En el mateix córner, Horra la posa al segon i la rematada impecable de Mesalles significava el 1-0.

Corria el minut 47 de partit, i encara quedava molt per fer. Els visitants ho intentaven amb desplaçaments des de la zona mitja, però la defensa local, aquesta vegada sí, no es va deixar guanyar l'esquena.

Els Bellvisencs sortien a la contra amb perill, i en una bona jugada personal, Horra va estavellar el seu xut al travesser.

Foren els millors minuts del Bellvís, que podria haver ampliat el seu avantatge si Eloi hagués culminat amb gol una bona jugada on després de fer-ho tot bé, va enviar la pilota fora rematant des de l'àrea petita.

Tot i els cinc minuts d'afegit, i l'agonia del resultat ajustat, finalment els tres punts es van quedar a casa.

Ara, setmana de merescut descans i a pensar amb el Ponts, proper rival al Municipal.