dilluns, 3 de novembre del 2014

Tres punts més: CF Tornabous 1 - 2 CF Bellvís

Sense fer el millor partit de la temporada el Bellvís va sumar tres punts al complicat camp del Tornabous.

Els locals, últims a la taula, van fer un bon partit i es van mostrar un equip lluitador que en cap moment va acceptar la derrota.

Tot i així, la fortuna que durant molts partits ens ha girat l'esquena aquesta temporada, ens va somriure diumenge, ja que al primer minut de partit, una bona jugada d'Horra per banda esquerra la introduïa un defensa local a la seva pròpia porta, significant el 0-1.

El gol, va relaxar el Bellvís, que es va deixar dominar pel Tornabous, i en una bona jugada del seu extrem Hamza, van aconseguir empatar després de cedir aquest l'esfèrica a la frontal per al xut franc del punta.

Tot i l'empat, el Bellvís no es va arronsar, i un gran xut de falta d'Eloi, que s'estrenava amb el Bellvís, va significat el 1-2.

Durant el segon temps, el Bellvís es va dedicar a defensar el marcador, i el Tornabous ho intentava amb pilotes llargues però sense encert.

A la contra, els ahir verd-i-blancs podrien haver tancat el match, però les bones arribades de Piró i Toni no van acabar en gol.

Victòria important i tres punts més al sarró.

Diumenge vinent, partit complicadíssim a casa contra la Pobla.

T'hi esperem!