dilluns, 9 de febrer del 2015

Golejada a casa: CF Bellvís 4 - 0 CF Torà

Amb l'espina encara clavada després de la golejada que l'equip de la Segarra ens va endossar en la tercera jornada de lliga, l'equip rebia el Torà en un Municipal que va retenir la neu de la gran #nevada4f fins el mateix dissabte a la tarda.

Sort n'hi ha que un grupet de valents de la Junta van agafar pales i rasclets i en un parell d'hores van deixar el camp practicable.

Novetats en l'onze titular del Bellvís, Ionut tornava al lateral dret, i Alin i Eloi ocupaven la punta local.

El partit va començar bé per al Bellvís, que intentava desplegar el seu joc, amb uns Ovidi i Messalles pletòrics al centre del camp i un Eloi que enganxava bé des de la seva zona, obrint el joc per a l'arribada dels nostres homes de segona línia.

Ni una sola aproximació del Torà durant el primer temps, i la primera part de la temporada més tranquil·la per al nostre porter Adrià.

Alin, després d'una falta magistralment servida per Vidal, marcava el primer i amb l'avantatge mínim encaràvem els vestidors.

A la mitja part, com sempre, excessiva relaxació en el vestidor local i només algunes veus reclamaven que calia marcar dos gols més, i com a mínim, retornar la golejada que encara coïa.

Durant el primer quart d'hora del segon temps, "la pájara" habitual de l'equip. Massa nervis, imprecisions, i ganes de tancar el partit per la via ràpida.

Almenys, aquest cop, vam saber tancar el partit.

Jugada disputada i Santa s'anticipa a la sortida del porter i li col·loca una bonica golejada. 2-0 i el partit vist per sentència.

Durant els últims 20 minuts, l'equip va jugar a plaer, agradant-se i amb bon futbol. Alin i Eloi van per una gran jugada per fer el tercer i Toni va servir magistralment a Messales que marcava el 4rt.

Piró va quallar un gran partit, i un una gran acció per banda va servir el gol en safata a Eloi, que va rematar fora per poc, en una ocasió que hagués significat el cinquè.

El Torà va acabar amb 10 per la lesió del seu punta. Esperem que no sigui res i que es recuperi ben aviat!

Bon partit doncs de l'equip i satisfacció a la grada. Aquesta setmana no hi ha lliga degut a l'aturada per Carnaval.

Tornarem el diumenge 22 a Arbeca, en un partit on s'enfrontaran dos dels equips més en forma de #3cat14. Qui guanyi es quedarà la 6ª plaça.

Esperem que ens acompanyeu!