dilluns, 2 de febrer del 2015

Remuntada i tres punts més: CF Bellvís 2 - 1 CF Bellcairenc

Tarda gèlida al Municipal de Bellvís, amb fortes ratxes de vent que van deslluir un partit gris entre dos conjunts molt lluitadors.

El Bellvís va començar el partit amb el vent al seu favor, intentant tancar el match per la via ràpida.  Però contràriament al que s'esperava, res de bon futbol durant el primer temps. Un parell d'ocasions per al Bellvís, però que no es van concretar en gol.

El Bellcaire per la seva part, va tenir molts problemes per treure la pilota en condicions i no va inquietar en cap moment la porteria d'Adrià.

Durant la mitja part, s'intuïa a la banqueta local que no seria un partit fàcil, ja que el vent no afluixava i durant 45 minuts el rival gaudiria d'aquest clar aventatge.

I les coses pintaven malament quan als 5 minuts de joc, una pilota mal defensada pel Bellvís acabava amb u fort xut de l'extrem esquerre del Bellcaire que Adrià no podia aturar. Era el primer i les coses es posaven ben difícils per al Bellvís.

Però el Bellvís no es va donar per vençut, i ben aviat, una bona jugada per banda dreta entre Horra i Víctor va culminar en una passada en profunditat cap a Eloi. Aquest, va definir davant el porter rival establint l'empat.

L'alegria desbordava la parròquia local, que tot i la tarda desagradable, va acudir al camp com és habitual.

Pocs minuts després, el Bellvís que seguia insistint serveix un córner en banda esquerra, el refús cau a Ovidi que engalta un fort xut des de la frontal, el porter refusa però la pilota cau a Eloi, que amb una magnífica volea marca el segon de la tarda després d'impactar a un rival.

El Bellvís culminava la remuntada i volia guanyar el partit.

Durant l'últim quart d'hora, pocs nervis d'un equip que es va dedicar a aguantar el resultat, intentant jugar contra el vent, sense veure perillar el marcador en cap moment.

Diumenge vinent, si el temps ho permet, tornarem a jugar a casa aquesta vegada contra el Torà.