dilluns, 12 de maig del 2008

Segona victòria consecutiva

Bellvís 2 - 1 Verdú

Sembla que el Bellvís revifa en aquest final de lliga, i en les últimes dues jornades, ha aconseguit, tot i les baixes, dues victòries que el consoliden a la zona mitjana de la taula i que li serveixen per superar el Vva de l'Aguda a la classificació, aprofitant la derrota d'aquest equip, la primera en tot el campionat, a casa contra el Torà.

El Bellvís va sortir fresc, un altre cop amb un equip de circumstàncies, i va disposar de moltes ocasions per col·locar-se amb avantatge abans de la mitja hora de joc. Tot i fallar-ne moltes, al final, Civit, d'un potent xut creuat, va marcar dins l'àrea rival.

El Verdú, va marcar en una de les poques ocasions que va tenir. Un xut fort que la defensa del Bellvís no va saber rebutjar, va ser aprofitat pel davanter del Verdú per establir la igualada. Aquest fet va suposar un fort cop per al Bellvís, que va jugar incòmode la resta del partit.

A la represa, un altre cop domini local, on els jugadors entrenats ahir per Tiburci s'anaven acostant cada vegada més a la porteria visitant. Tot i així, no hi havia encert en les jugades atacants i el marcador no es movia.

No va ser fins al remat d'una magnífica falta servida per Civit, que Ringo es va avançar a la defensa i va establir el que ja seria definitiu 2-1. El partit va ser ensopit fins al final, tot i que l'àrbitre va intentar animar-lo. En un parell de jugades sense més polèmica no es va mostrar encertat i això va encendre els ànims d'un i altre equip. Al final, un jugador expulsat per part del Verdú, després d'una picabaralla amb el jugador local Juanca.

Bona victòria doncs del conjunt blaugrana, que li serveix per sumar ja 48 punts a falta de dues jornades pel final de la competició.

La setmana vinent, complicadíssim match a casa contra l'Arrels de Solsona, que vindrà amb opcions d'aconseguir l'ascens.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ja m'he enrecordat de la contrasenya del foro i ara ja he comentat jeje!!

es bo saber guanyar aquests partits tan raros també.

bueno, imagina guanyar l'arrels i acabar am 4 victories conseqütives, estarie demassié!

jm ha dit...

ostia serie un puntasso!! :D

però hem de ser realistes també, ells vindran amb ansia, que es juguen l'ascens...

Anònim ha dit...

bellvís!!!

al final vam wañar a casa dp d mol tems!!

ja ere hora

xo aket diumenge si k costara

o sea, k tots a ntrenar
mos veiem dema

DEwW

Felip ha dit...

Hola a tots,
La victòria va ser valsàmica x l'equip que ja havia perdut el nord a casa.
A l'arrels si no els guanyem no passa res xo almenys se'ls hi te de plantar cara i que no ens fotin un drop con van fer a la primera volta al seu camp. Els hem de fer sufrir i fer-se guanyar la victòria.
Avui dimats tots a entrenar que el joan m'ha dit que ja te 1 exercici nou tipo el de la setmana passada.
Salut i força

jm ha dit...

otia!!

si juan ha fet nou exercici és símptoma que no ens podem deixar perdre l'entreno!

serà memorable!! :D

Ivan ha dit...

Ja m' han informat dels aconteixements del matx. Sento no haver-hi pogut asistir, i trencar la meva ratxa de partits consecutius jugant, però confiava en l' equip i no m' he decebut.
Ens veiem d' aqui a una estona.

Felip ha dit...

Hola Jugadors,

Jo sol volia comentar l'exercici que ens va manegar el juan l'ultim entreno. Era d'una complexitat tal que no el vam entendre ningú. Aixó va provocar l'enfadamenta del joan (cosa havitual en ell), ell hauria de ser concient que no tothom es tant llest com ell i que nececitem mes demostracions de les seves per entendre-ho.
Juan entrenador!!!!!

Salut i força

jm ha dit...

totalment d'acord, l'alt grau de complexitat i destresa tècnica que requeria l'exercici no va deixar que el realitzessim amb la precisió necessaria...