dijous, 5 de juny del 2008

Festa del 80è aniversari

text extret del Blog d'en Bepmaster i imatges extretes de www.bellvis.cat

L'esdeveniment fou un èxit, i goso a dir, un orgull per tots nosaltres i per al nostre poble. La diada va començar amb una exposició, organitzada pel club, de tots els trofeus, imatges, samarretes, i objectes diversos relacionats amb el Bellvís que entre tots vam ésser capaços de recollir. Val a dir, que en vam reunir una bona colla, i moltíssimes persones es van acostar al Pavelló a recordar la història del Club.

L'acte més emotiu, va ser però, el Partit de la Plantilla actual contra un combinat de jugadors veterans de la història del club. El resultat fou de 6-3, però això és el de menys. L'ambient, les abraçades, el bon rotllo, i el retrobament entre diverses generacions de futbolistes i afeccionats del poble fou el més destacat del partit. La imatge, parla per si mateixa:



A continuació, l'alcalde de la vila, Sr. Francesc Fabregat, el president del Club, Sr. Josep García, el delegat Territorial de la Federació Catalana a Lleida, senyor Andreu Subíes, i el sots-delegat, Sr. Jordi Terés, varen descobrir una placa commemorativa en motiu dels 80 anys d'Història del Club, i com a recordatori i agraïment a les moltes persones que al llarg de la seva història han col·laborat amb l'equip de casa nostra. Cal dir que el delegat es va sorprendre pel caliu de la festa i l'afluència de públi, així com també del bon estat de les instal·lacions del club, i va encoratjar l'equip a ascendir a 2a territorial, com més aviat millor.



Després del parit, tothom va disposar d'una estona per visitar l'exposició i deleïtar-se amb la gran quantitat d'objectes i fotografies que es podien veure.

Ja per finalitzar la festa, un sopar popular amenitzat amb sorteigs, fou la clausura ideal a una diada tant especial. L'assistència de més de 200 persones demostra la popularitat de l'acte, i la gran acollida que aquest tingué entre la gent de la vila.
Després del sopar, de moltes converses futbolístiques i de records, fou el torn dels parlaments.



Tots ells, d'agraïment als col·laboradors i assistents a l'acte, i de suport a la tasca que es va realitzant en el club. Esperem doncs, fer honor a la nostra història, i aconseguir ben aviat un ascens de categoria que és somiat per tota l'afecció del Bellvís ja des de fa temps.

Particularment, vull agraïr a tot el poble l'assistència als actes; a les persones que de forma desinteressada van col·laborar en el muntatge de la festa, del servei de bar, etc.; al nostre president i la seva esposa, per la seva tasca farònica al capdavant de l'equip, i en especial, al nostre batlle, per la seva implicació en el club.

A tots vosaltres, gràcies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon d'Anglesola
Des d'Anglesola rebeu la nostra més sincera felicitació per la cel·lebració del 80é aniversari del C.F. Bellvís. Ens unim a la vostra joia i us desitjem que al arribar als 100, ja en fes 19 que jugueu a cotegories superiors.
De moment l'any vinent, ens tornarem a trobar amb l'amistat i cordialitat que des de aquestes ratlles us oferim. L'esport es per a unir els pobles.
En nom de tots els que formen l'Angulària "FELICITATS".
A reveure i endavant.

P/D. Agrairia fessiu arribar la nostra salutació, tambè, als nostres amics bitllaires de Bellvís: Puigfel, Adrià, Solé, Monrabà, etc. als quí molt recordem i apreciem.

jm ha dit...

bones Ramon!

s'agraeix moltíssim la vostra felicitació, i no dubtis que intentarem fer-la arribar als companys de les bitlles del poble, que bé coneixem.

de forma ben sincera, gràcies

pd.: tant de bo, arribem als 100 en alguna categoria superior.