dilluns, 22 de setembre del 2008

Derrota de les que fan mal.

Ahir a la tarda l'equip de Tiburci i Batalla va encaixar una derrota amarga enfront d'un dels rivals de la comarca; el Palau d'Anglesola, el que qualificava el partit d'ahir com a autèntic derbi.

En un partit estrany, mancat de ritme i amb un joc poc vistós, els homes del Palau van emportar-se la derrota al mostrar-se més efectius de cara a porteria.

Amb un equip titular on van aparèixer rotacions respecte a l'equip que va golejar a Bellver, el Bellvís va iniciar el partit amb ganes i motivació, i va jugar els vint primers minuts a un gran nivell. Fruit d'això i del domini local va arribar el primer gol, obra de Civit, que amb un xut creuat des de fora de l'àrea va establir el 1-0.

A partir d'aquí, va continuar el bon joc local durant alguns compassos, però el Palau va estirar les seves línies i no es va resignar a perdre. A poc a poc, l'equip visitant es va anar fent amb el control de la pilota i en la primera arribada a l'àrea defensada per Jordi va establir el gol de l'empat.

Els nervis van arribar llavors a l'equip local, que veia com el Palau anava guanyant el pols del partit. En una altra arribada el Palau va marcar el segon i aconseguia així capgirar el marcador abans de finalitzar la primera part.

Calia fer alguna cosa durant el temps de descans per canviar el signe del partit, i el Bellvís va introduir tres canvis per intentar millorar la seva imatge. Tot i així, res va canviar durant els primers compassos de la segona part, on el palau encara portava el control del partit.

El Bellvís, poc a poc, es va anar traient la són de les orelles i intentava, amb més cor que cap arribar a l'àrea contrària, però sense encert. El Palau, per contra, en una jugada molt afortunada, va establir el 1-3 que semblava que deixava el partit vist per a sentència.

Però els locals van creure en la remuntada i en deu minuts màgics van empatar el partit. Primer fou Ivan qui, després d'una bona jugada de banda, va rematar dins l'àrea petita per establir el 2-3.

Marià fou l'encarregat de col·locar el 3-3 al marcador a un minut del final, portant el deliri a la grada i a l'equip local.

Tot i així, no fou ahir la tarda del Bellvís, qui va veure com en l'última jugada del partit el Palau aconseguia un quart gol, que no feia mèrits al seu rendiment. A partir d'aquí, no hi va haver opcions per res més i el Bellvís va abaixar el cap davant d'una derrota que esperem no faci més mal del previst.