diumenge, 30 de novembre del 2008

Amb els deures Fets.

Torà 1 - 3 Bellvís

En la seva visita a Torà (Segarra) el Bellvís ha aconseguit encadenar una nova victòria, i ja en van tres de consecutives.

El partit no ha estat res de l'altre món, i el Bellvís, ha mostrat una de les seves pitjors cares durant el match d'avui. Imprecisions, nervis i poc futbol han estat les tòniques d'un partit que, tot i així, no ha estat molt complicat per als homes de Tiburci i Batalla.

Sans, Maysa i Jordi s'han incorporat avui a l'equip titular d'un Bellvís que, s'ha permés el luxe de deixar fora de la convocatòria tres jugadors importants.

La primera part ha estat força igualada, amb un Bellvís que intentava jugar sense encert i un Torà que ha arribat força a la porteria defensada per Jordi, però que tot i així, no ha estat capaç de definir. I el que són les coses, el Bellvís, en la segona arribada a porta, ha inaugurat el marcador mitjançant Civit, que aprofitant l'error del porter local, ha impulsat la pilota dins la xarxa local.

Es necessitaven revulsius per sentenciar el partit, i només començar la segona part, els tècnics avui visitants, han mogut banqueta. Marià i Rubén, han entrat per donar més profunditat a l'atac del Bellvís que en deu minuts, ha sentenciat el partit.

Juanca ha marcat el 0-2 en una gran jugada personal que ell mateix ha culminat amb un xut inapel·lable enganxat a la base del pal esquerre. Civit, també en un xut des de fora de l'àrea, ha establert el 0-3 que deixava les coses molt difícils als de la Segarra. Han estat els millors minuts d'un Bellvís que, en els últims compassos, s'ha vist superat per les ganes i la motivació del Torà.

Fruit del seu domini, el Torà ha marcat el 1-3 en una jugada en probable fora de joc, i hauria pogut ampliar la seva renda amb una mica més d'encert. Tot i així, el marcador ja no s'ha mogut i els tres punts marxen cap al Pla d'Urgell.

El Bellvís doncs, ha fet els deures i acaba amb una victòria la jornada abans de descansar la setmana pròxima.