diumenge, 8 de març del 2009

Retrobament amb la victòria: Bellvís 4 - 1 Bell-lloc

El Club de Futbol Bellvís s'ha retrobat avui amb la victòria després de perdre el darrer cap de setmana, i en un partit força plàcid, s'ha emportat el derby davant el Bell-lloc per un clar 4 a 1.

Els vermells, que cada any que passa milloren una mica més, han sortit tot i així força millor que els blaugranes, i durant el primer quart d'hora, han dut el pes del partit.

Fruit del seu domini, i en una badada monumental de tot l'equip, el Bell-lloc ha inaugurat el marcador i ha situat el 0-1 en l'electrònic.

Semblava que les coses anaven mal dades pels bellvisencs, però a partir del gol, el domini ha estat sempre pels locals. En una bona jugada per la banda esquerra, David ha servit a Marià, per que aquest, amb més complicacions de les previstes, marqués l'empat.

El Bellvís buscava amb insistència el segon gol, però aquest es resistia a arribar. Maysa ha estavellat un bon remat de cap al travesser, i David ha trobat també la fusta en un llençament de falta directa.

Finalment, ha estat David que després d'una bona centrada de Civit ha marcat el 2-1 que deixava més tranquils els locals abans d'arribar a la mitja part.

A la segona, els blaugrana han mogut banqueta i Ivan ha estat el primer a donar nous aires al conjunt local. Ell mateix, ha estat qui ha marcat el tercer en una jugada de murri, on ha rebut dins l'àrea i a la mitja volta ha col·locat la pilota dins la porteria rival.

Finalment, ha estat Veira, qui ha marcat el quart després d'aprofitar un refús del porter en un bon xut de Juanca.

A partir d'aquí, domini total del Bellvís i poc encert dels seus davanters, ja que la renda de gols marcats avui es podria haver vist ampliada. Tot i així, alegria al vestidor local i ànims renovats de cara a la propera jornada, on el conjunt bellvisenc visita el camp del Butsènit.

4 comentaris:

Ivan ha dit...

Bona partit i bona cronica. Necesitavem una victoria comoda avui, que ens dones anims, perque ara ens venen uns partidets durillos on ens juguem les opcions d' ascens que tenim.

Felip ha dit...

Bonessss,

Primer de tot felicitar a tot l'equip pel partit realitzat. Un dels partits amb més disciplina i on ens hem estat apoiant en tot moment.
Per altra banda felicitar al Bep per la crònica. Cada setmana és nota més l'experència amb el tema.
Finalment donar la raor a l'Ivan, aquest partit ens donarà moral per seguir aspirant a l'ascens. Veient els resultats els altres equips i com està anant la lliga. ENCARA HI HA OPCIONS!!! i moltes!!!

Anims team i a continuar lluitant pel nostre objectiu!!!

Anònim ha dit...

Molt bon partit, a un que vinc, i s’ha de dir que va estar molt bé. Felicitats pel comentari. Sobre l’equip, dir que vau jugar bastant ordenats i amb moltes ganes,la golejada estava servida amb safata, va faltar una mica més de sort.

Així que molts ànims pels pròxims compromisos i a veure si hi ha sort per ascendir.

Anònim ha dit...

Golejada aquest diumenge al municipal de Bellvís. L'equip local es va imposar amb força a un Bell-lloc entregat però amb dificultats per afrontar el match. L'equip de Tiburci i Batalla necessitava la victòria després de partits frustrats, l'últim al camp del Barbens. Amb ànims i també amb nous punts a la butxaca el Bellvís continua el camí cap a l'ascens.

APA AKI TENS LA NOTÍCIA DE PERIODISTA QUE EM DEMANAVES!!és més com incorporis el tema de poder penjar so te les locuto radiofònicament itot!


(Núria)
FELICITATS PER PARTIT QUE MALHAURADAMENT NO VAIG PODER PRESENCIAR.