diumenge, 15 de març del 2009

Victòria a domicili: Butsènit 0 - 4 Bellvís

Els bellvisencs han aconseguit una nova victòria avui a la tarda en el seu desplaçament al camp del Butsènit.

Els homes de Tiburci i Batalla es presentaven amb moltes ganes al partit d'avui, conscients que aquest era l'últim tren per enganxar-se a les places d'honor, i finalment, no han fallat.

Els visitants han sortit força concentrats al partit i en els primers compassos, ja han inaugurat el marcador. Ha estat David, qui després d'una bona passada endarrere de Juanca, ha batut la porteria contrària a plaer. S'havia marcat el primer, però quedava tot un món i calia seguir treballant.

El Bellvís ha seguit jugant a l'atac quan ha arribat la jugada polèmica del partit. El Butsènit s'ha quedat amb 10 per expulsió del seu porter després d'una agressió a un jugador bellvisenc. Ha partir d'aquí, el partit ha estat un altre. Olivié ha transformat el llençament i situava el 0-2 en l'electrònic als volts del minut 20 de la primera part.

El Bellvís ha controlat força bé el partit a partir d'aquest instant i ha disposat d'alguna bona ocasió per marcar, entre aquestes, un remat al travesser de Felip i una rematada de Marià que ha sortit fora per poc.

Ha estat el mateix Marià qui ha fet el tercer en una contra tot just abans d'arribar al descans. Amb el 0-3 el Bellvís deixava el partit vist per a sentència amb tota una part encara per endavant.

A la represa, un joc força similar, amb el Butsènit que ho intentava però sense massa claredat d'idees. Els blaugrana, a la contra, han marcat el 4rt obra d'Ivan, després d'una genial centrada d'Olivié des de el lateral de l'àrea.

Restaven encara molts minuts per acabar el partit però aquest ha seguit amb la mateixa tònica. L'últim quart, ha estat totalment de domini visitant, amb un rival cansat, però el Bellvís no ha encertat cap de les rematades que ha tingut.

Després dels tres punts aconseguits avui, el partit de diumenge vinent davant l'Anglesola es presenta com un final per als homes de Tiburci i Batalla.

2 comentaris:

Felip ha dit...

Bonesssss,

Una nova victòria i 3 puntets més que ens ajudaràn a mantenir les opcions a l'ascens. Tot i això no serviràn de res si no guanyem la setmana que ve a l'angularia. Equip al que li tenim moltes ganes...
Espero que aquesta setmana fem uns bons entrenaments, amb molta gent.
Per altra banda ara que arriva el von temps s'hauria de començar a preparar alguna cassola per agafar anims per a la recta final de la lliga. El Juan fa dies que la demana!!! de fet ell sempre demana :p
Molts anims a tots i a seguir lluitant pel nostre objectiu. L'ASCENS!!!!

Salut i força!!!

Anònim ha dit...

molt bona crònica com sempre!