diumenge, 26 d’abril del 2009

Pas endavant: Bellvís 6 - 1 Torà.

Partit clau per a les aspiracions del Club Futbol Bellvís el que es disputà ahir a la tarda al municipal.

L'afició va respondre de manera contundent a les crides realitzades des de tots els àmbits i el conjunt blaugrana va continuar amb la seva espectacular ratxa de resultats, amb la tercera victòria consecutiva.

Els homes de Tiburci i Batalla, estaven d'allò més concentrats abans del partit, i tot i els excessos típics d'un cap de setmana, éren conscients del que estava en joc.

El partit no podia iniciar-se de millor manera per al Bellvís, que fou el conjunt que va fer la sacada des del cercle central. El Torà no va tocar la pilota i aquesta va arribar a Civit després de diverses combinacions, l'ariet retallà dins l'àrea i amb una canonada amb la cama esquerra va establir el primer gol.

Alegria continguda i perplexitat a la grada, ja que el partit es posava de cara molt aviat. El Torà, que venia amb un bloc renovat respecte a la primera volta, va mostrar en tot moment la seva millor i va estirar les línies. Mitjançant faltes i centrades va inquietar la porteria defensada per Pau i fins i tot va gaudir d'una gran ocasió per a la igualada que Antonio va treure sota pals.

Però el Bellvís no renunciava a l'atac, i Civit, en una contra, va fer el segon. Semblava que això deixava el partit molt costa amunt pels de la Segarra, que tot i així intentaven espolsar-se de sobre la pressió i les ganes dels jugadors locals.

No va ser suficient. Antonio, un dels millors del partit, roba una pilota al mig del camp, i serveix a Civit, que guanyant l'esquena a la defensa, estableix el 3-0. Corria el minut 30 de la primera part i els locals havien fet els deures.

Juanca va apuntar-se a la festa marcant el quart, amb un golàs de falta des de fora de l'àrea. La única nota negativa fou que s'acabà la imbatibilitat de la porteria bellvisenca. Pau va encaixar un gol de bella factura, amb un xut molt llunyà, aproximadament a la zona de 3/4 de camp.

Faltaven pocs instants per la fi de la primera part i la colegiada va xiular el final.

A la represa, el partit es trobava vist per sentència i va canviar de rumb totalment. El Torà es sabia vençut, però no va deixar d'intentar controlar la pilota. El Bellvís, continuava imparable de cara a porta i en una nova ocasió, Antonio va marcar el cinquè a plaer.

Manyet va deixar el camp en veure la segona groga i Bep es va retirar lesionat. El Bellvís va jugar amb 9 jugadors els últims vint minuts de partit, ja que els cinc canvis possibles ja havien entrat al camp.

Però el que són les coses, encara i va haver temps per un últim i definitiu sisè gol. Va ser de nou Juanca, qui en una jugada dins l'àrea, va acabar impulsant la pilota dins la xarxa.

Així doncs, el Bellvís que es col·loca tercer després de la victòria del Barbens a casa davant l'Arbeca, i tot i que fa un pas important en la cursa per l'ascens, continua amb el handicap de descansar la propera jornada. Esperem doncs que els resultats siguin propicis i felicitem des d'aquí a la plantilla, cos tècnic i afeccionats pel aquest gran resultat.

7 comentaris:

Ramon ha dit...

Ja t'ho vaig dir, podeu i vos en sortireu. Enhorabona. Resultat de tennis.
Nosaltres anem fent, justet però anem esgarrapant.

Ramon ha dit...

Josep Mª; Ara he donat una ultima ullada al foro i he vist que t'has fet malt. Ha estat greu? Espero i desitjo que no. Que et recurepis ben aviat, per acabar d'ajudar a donar l'ultima empenta i...........
A SEGONA, OÉ, OÉ, OÉ

Felip ha dit...

Bones a tothom,

Primer de tot Felicitar a tot l'equip pel gran partitfet ahir al municipal de Bellvís. On els jugadors ho van donar tot i els aficionats van disfrutar força, en un dels millors partits que ha fet mai el Bellvís. Esperem continuar la ratxa.
Per altra banda lamentar la lessió del nostre capi!! A veure si està a punt pel partit del Vilanova, que disputarem d'aquí 2 setmanes. Que no sigui res capi que aquet finde tenim de tornar a sortir a liar-la. Que faig 1/4 de segle i s'ha de celebrar!!!
Ens veiem el dimecres a entrenar!!

Salut i Força!!!

Unknown ha dit...

Braaavooo!!

Pau#1 ha dit...

La afecció va respondre i nosaltres els hi vam agrair tal com sabem fer: fent futbol. Felicitats a tot l'equip i des d'aquí gràcies a la gent que vé a apoyar-nos que cada vegada són més.

jm ha dit...

Bones a tothom!

Gràcies a tots i totes pel gran partit viscut ahir, i gràcies Ramon tb pels ànims. Un trencament fibrilar que espero que no sigui gran cosa. De moment repòs i bondat. La jornada de descans arriba en bon moment!

Estem en contacte! ;)

Anònim ha dit...

Enhorabuena una vez más, ya sólo os quedan dos partidos para estar ahí arriba.

Josep Mª mejorate y espero que te recuperes lo antes posible!!!

Guillermo