diumenge, 19 d’abril del 2009

Victòria èpica: Bellcairenc 0 - 1 Bellvís

En el partit clau de la temporada, el Club de Futbol Bellvís ha aconseguit una meritòria victòria al camp d'un rival directe com és el C.F.Bellcairenc de Bellcaire d'Urgell.

El partit ha estat com es preveia: molt dur, amb força alternatives i amb molts nervis i pressió per part dels dos equips.

En els primers instants, el Bellcaire, que jugava a casa, ha estat el dominador del partit i ha arribat amb força perill a la porteria de Pau. Tot i així, la defensa blaugrana poc a poc ha tornar al seu nivell habitual, i a partir del primer quart d'hora, el Bellvís ha defensat a plaer.

L'excessiu nerviosisme i la importància dels punts en joc es feia ben palès damunt del terreny de joc, ja que els dos equips es mostraven ansiosos per aconseguir jugades clares de gol. El Bellvís ho intentava, però una vegada i una altra s'estavellava contra de defensa dels de la Noguera, que en més d'una ocasió, defensaven amb falta els atacs dels blaugrana.

Civit, David i Juanca, han estat molt a prop de trobar la xarxa en llençaments de falta des de la frontal, i Marià, rematant un còrner, podria haver establert el primer en el marcador, però la pilota ha sortit fora.

Amb el resultat de zero a zero l'àrbitre xiulava el final de la primera part i les opcions de victòria es mantenien intactes per al Bellvís.

A la segona part, tot l'equip s'ha conjurat al vestidor per aconseguir els tres punts, sabedors que l'empat no era suficient.

L'equip ha sortit més concentrat que mai, però en tot moment s'ha trobat amb l'oposició del Bellcaire, que fent un partit molt ferm, ha posat les coses difícils en tot moment.

El partit ha embojit a partir de l'expulsió de l'entrenador del Bellcairenc per doble tarjeta groga. Les desconsideracions cap a l'àrbitre han estat continues i els problemes entre afeccionats dels dos equips també.

Els homes entrenats avui per Batalla, s'han mantingut al marge d'aquestes disputes i el seu nivell de concentració no ha baixat durant cap minut del partit, tot i les continues aturades i interrupcions que s'han viscut en la segona meitat.

El Bellvís, poc a poc, s'ha fet el dominador del partit, i a falta de pocs instants pel final, en una jugada de contraatac, Iván, ha aconseguit el gol de la victòria. Ha estat en una genial jugada col·lectiva, que ha finalitzat amb la incorporació del migcampista lleidatà per banda esquerra i on ell mateix, amb molta sang freda, ha elevat la pilota per damunt del porter marcant el 0-1 que ja seria definitiu.

Al final de match, noves disputes a la grada, lamentables aquest cop, que han acabat amb incidents, i que han propiciat la fi del partit un minut abans del temps afegit. Des d'aquí, rebutjem obertament aquest tipus d'incidents a l'hora que donem ànims al nostre company Pau i al seu pare, pels problemes d'aquesta tarda.

Així doncs, victòria per als bellvisencs en un partit disputadíssim i tres punts molt valuosos que han de servir per conservar intactes les opcions d'ascens en aquesta recta final.

Destacar a més, la gran trajectòria de l'equip en aquesta segona volta, on només ha perdut un partit i on ha mantingut la porteria a zero en les 5 darreres jornades.

10 comentaris:

pau#1 ha dit...

felicitats equip.

respecte el de la grada no ha estat res més que el que ja es veia a venir, per sort ningu de bellvís ha marxat magullat del camp.

visca el bellvís.

Anònim ha dit...

No es podia permetre que aquell "alterat", que durant el partit ja havia protagonitzat un altercat arrel del tema de manca de pilotes al camp amb el pare i el germà d'un del nostres jugadors, mentre cridava i titllava de provocador al nostre porter, intentés llençar-li una llauna de coca-cola al cap. La reacció va ser ràpida i instintiva per mirar d'evitar-ho. També ràpida i instintiva va ser la reacció dels afeccionats del Bellvís per mirar d'acabar aquesta situació que no s'haguès d'haver produit en cap moment. Però no va ser la gent del Bellvís qui la va provocar.

Felip ha dit...

Molt Boness a Tothom!!!

Primer de tot FELICITAR a tot l'equip i a la seva afició. Que sóm els que hem demostrat que tots units fem força per guanyar a qui sigui i on sigui. Tal i com es va demostrar aquet finde, guanyant amb un camp on no hi havia guanyat ningú.
Partit molt serios de tots els jugadors. Aquesta és la línea que hem de seguir per lluitar pel nostre objectiu.
Pel que fa als incidents produïts a la grada... Lamentables. Al mon del futbol, una de les coses principals és saber perdre, cosa que no van saber fer ni aficionats ni jugadors del Bellcairenc. No es pot perdre el cap d'aquesta manera.
Finalment felicitar l'arbit del partit per tenir 2 collons i pitar el que veia, tot i tenir el public i jugadors molt sobre.
Ara a continuar lluitant, ja que si no guanyem al Torà aquesta victòria tant treballada no servirà de res.

Salut, Força i Visca el C.F. Bellvís!!!

Olivié20 ha dit...

ja queda menys,

des d'aquí felicitar a tot l'equip, i donar ànims pels pròxims partits, en que només podem guanyar per mantenir intactes les possibilitats d'ascens, si bé és cert que gràcies a aquesta victòria hem ficat una mica de terra de pel mig entre el 5è classificat. ara només quedem 4 equips per disputar les 2 places d'ascens, esperant que en quedi alguna més gràcies als descensos compensats.
tothom a entrenar i a per totes!!!!

Anònim ha dit...

Felicidades a todos por la victoria !!, me he alegrado mucho al ver el resultado y lo estais haciendo muy bien!!, ahora sólo os quedan 3 partidos y si seguis como hasta ahora no vais a tener ningún problema en sacar los partidos adelante.

Seguid así!! Visca Bellvís!!!

Guillermo

jm ha dit...

Guillermo!

Faltaba tu comentario en el blog! Ja veus que la defensa sense tu tb funciona eh? jeje

avui crec que serà un gran entrenament! Gran Bellvís!

Felip ha dit...

Eis Guille!!

Veig que ens segueixes des de la distància!! Ja està bé!! A veure si podem donar una alegria a l'afició. La que tenim aprop i la que tnim més lluny!
Cuidat i a veure si tornes a baixar algun dia a veure'ns. Com bé diu el carné... Ara tenim una defensa infranquejable!

Salug i Força. Visca el Bellvís

Anònim ha dit...

felicitats nois des del Bellver
el Bellcairenc només s´ha emportat el que s´ha merescut durant l´any,poc futbol i sempre provocar al contrari
Espero sincerament que ho pugueu culminar amb l´ascens.SORT

Anònim ha dit...

bellvis es una puta merda no us mereixiau guanyar i el porte el pau es un rasista si el bambu pel qui no u sapigueu es el que el pau ba insulta el bambu si agues bolgut li agues arrencat el cap al pau visca el bellcaire sentiment roijiblanc

NAVES91 ha dit...

Nores anonim nores, ke vau perdre així es el futbol, i al no acceptar-ho vau recorrer a insultar i despreciar als guanyadors. Nomes cal veure el valent que ets, firmant amb anonim. El Bellvis va venir a ensenyar-vos a jugar a futbol i ho va fer igual que a l' anada.

PD: Ni el nostre porter ni cap jugador va fer cap comentari racista, i una raó en seria que tenim un jugador negre, un rumanés i bé un marroquí a entrenar amb nosaltres.

A part que l' equip de futbol de Bellvís no és tan puta merda com dius tu, ja que jugant a fora varem ser més afició que vosaltres jugant a casa.

Salut! Visca el Bellvís!