diumenge, 6 de setembre del 2009

Derrota en el clàssic: Poal 2 - 0 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís ha sortit derrotat en un nou partit amistòs disputat aquesta tarda al camp municipal d'esports "Romaldo" del Poal.

Els homes d'Àngel, que segueixen progressant i assimilant els nous conceptes que s'introdueixen dia rere dia en els entrenaments, han realitzat una bona primera part, plantant cara en tot moment al conjunt local. Les ocasions més clares han arribat sempre del costat del Bellvís, amb Civit i David molt actius i que han buscat la porteria del Poal amb insistència.

L'ocasió més clara però, ha estat un remat de Manyet, que en posició forçada i rematant amb l'esquerra, ha errat per molt poc una pilota franca dins l'àrea.

Tot i el domini altern, el Poal ha estat qui s'ha avançat en el marcador, en una jugada poc afortunada del Bellvís, que ha cedit espai al darrere i ha permés marcar al davanter local còmodament.

Amb la derrota per la mínima s'ha arribat a la mitja part. Descans necessari degut a la forta calor que ha fet durant tota la tarda al camp poalenc.

A la segona meitat, el partit ha seguit força equilibrat, però aviat el Poal ha marcat el segon gol, que ja seria definitiu. Manyet ha comés un clar penal sobre un contrari, i Montserrat ha estat l'encarregat de transformar-lo, amb un gran llençament davant el qual Pau no ha pogut fer res.

Amb alguna ocasió per les dues bandes, i acusant el cansament i la manca de forma física, s'ha arribat al final del partit.

Com sempre, molta cordialitat entre ambdues aficions després d'aquest retrobament entre dos equips veïns, que feia ja massa temps que no s'enfrontaven.

1 comentari:

Ramon ha dit...

Josep Mª; enhorabona per la bona pretemporada que porteu.
Malgrat la derrota d'avui, noto en vosaltres uns ànims reforçats davant la propera temporada.
Auguro i desitjo que el canvi de grup sigui en benefici vostre i, en resum, lograr l'objeciu de pujar a 2ª.
Tant de bó ens puguessim trobar de nou els dos equips a l'altra categoria.
Una abraçada.