diumenge, 15 de novembre del 2009

Empat a domicili: CEF Aitona 2 - 2 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís, únicament va arrencar un empat de la seva visita a Aitona. El partit, jugat en un horari ben estrany de dissabte a les 20:00 h., va començar força bé per als locals, que es van avançar mitjançant la transformació d'un penal comés sobre Civit.

Tot i així, el Bellvís, fràgil en defensa, va permetre als locals establir la igualada minuts després.

Els homes d'Àngel, que creien en la victòria, van seguir avançant línies i Rubén marcava el 1-2 en els darrers minuts del primer temps, que semblava que deixava el partit en mans Bellvisenques.

Res més lluny de la realitat. En un regal de la defensa blaugrana, l'Aitona va aconseguir el segon, ja entrats en el segon període, i el resultat no es va moure.

Fluix partit del Bellvís, que haurà de millorar la seva concentració en els propers partits.

Imatges cortesia, com sempre, del nostre amic i col·laborador, Jordi Tomàs.